Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Κοντά στην τελική 12άδα για το Προολυμπιακό η Εθνική Μπάσκετ

Το φετινό τουρνουά Ακρόπολις, που αποτελεί παραδοσιακά την πρόβα τζενεράλε πριν από κάθε μεγάλη διοργάνωση της “επίσημης αγαπημένης”, ανήκει στο παρελθόν και ο Αμερικανός κόουτς Ρικ Πιτίνο καταλήγει σιγά σιγά στους 12 που θα πάρει μαζί του στη Βικτόρια του Καναδά.

Έτσι ανακοίνωσε στους Γιάννη Αθηναίου, Λευτέρη Μποχωρίδη, Βασίλη Μουράτο και Νίκο Χουγκάζ ότι δε θα συνεχίσουν με τους υπόλοιπους διεθνείς και στη συνέχεια τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους στη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας. Απομένουν άλλες δύο… αποχωρήσεις για να προκύψει η 12άδα που θα έχει στη διάθεσή του ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός για τους αγώνες του Προολυμπιακού τουρνουά που αρχίζει σε μία εβδομάδα (29/6 – 5/7) στη Βικτόρια του Καναδά. Οι 14 που συνεχίζουν μέχρι στιγμής είναι οι Ρογκαβόπουλος, Χρυσικόπουλος, Κατσίβελης, Λαρεντζάκης, Καββαδάς, Σλούκας, Παπαγιάννης, Γιαννόπουλος, Κ. Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Σπανούλης, Καλάθης, Λούντζης, Κασελάκης.

Να θυμίσουμε ότι η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει εκεί την οικοδέσποινα ομάδα του Καναδά και την Κίνα και θα πρέπει να πάρει μία από τις δύο πρώτες θέσεις αυτού του ομίλου των τριών για να παίξει αντίστοιχα με τον πρώτο ή δεύτερο του άλλου ομίλου (Τουρκία, Τσεχία, Ουρουγουάη). Με νίκη σε αυτό το παιχνίδι περνάει στον τελικό του τουρνουά και θα πρέπει να επικρατήσει και σε αυτό τον αγώνα για να πάρει το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ