Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Εθνική μπάσκετ: Χωρίς Σπανούλη στο Προολυμπιακό

Χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη θα ταξιδέψει η “επίσημη αγαπημένη” στη Βικτόρια του Καναδά για τους αγώνες του Προολυμπιακού τουρνουά.

 

Ο “Kill Bill” δεν κατάφερε να ξεπεράσει τους πόνους που ένιωθε στο πόδι και έτσι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ρικ Πιτίνο αναγκάστηκε να τον “κόψει” από την αποστολή. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια και θέληση του 38χρονου ηγέτη του Ολυμπιακού να ανταποκριθεί στο κάλεσμα της Εθνικής για τα σημαντικά αυτά παιχνίδια δεν κατέστη δυνατό να εμφανιστεί όσο υγιής θα έπρεπε και δε θα ακολουθήσει την ομάδα στον Καναδά.

Να θυμίσουμε ότι απόντες επίσης θα είναι οι  Παπαπέτρου, Πρίντεζης, Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο. Οι 13 παίκτες που συνεχίζουν την προετοιμασία είναι οι: Νίκος Ρογκαβόπουλος, Λίνος Χρυσικόπουλος, Μιχάλης Λούντζης, Δημήτρης Κατσίβελης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Καββαδάς, Κώστας Σλούκας, Χάρης Γιαννόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Λεωνίδας Κασελάκης, Ντίνος Μήτογλου, Γιώργος Παπαγιάννης, Νικ Καλάθης. Από αυτούς θα “κοπεί” ένας για να βγει η τελική 12άδα με την οποία θα παραταχθεί η “γαλανόλευκη” στο Προολυμπιακό.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ