Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Για ένατη χρονιά στον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ο Άγγελος Αγγελίδης

Στον πάγκο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ ως βοηθός προπονητή θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο Άγγελος Αγγελίδης, συμπληρώνοντας 9 χρόνια σε αυτό το πόστο.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Δικεφάλου:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Άγγελο Αγγελίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. 

Ο Άγγελος Αγγελίδης θα συνεχίσει ως βοηθός προπονητή στην γυναικεία ομάδα, στο πλευρό του Κώστα Κεραμίδα, ενώ θα αναλάβει ως πρώτος προπονητής το τμήμα Νεανίδων του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ. 

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ο Άγγελος Αγγελίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Χαίρομαι πολύ που συνεχίζω για ένατη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Η γυναικεία ομάδα έχει υψηλές βλέψεις, και όπως ορίζει το όνομα του ΠΑΟΚ, θα πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά εννοείται. Τα τελευταία χρόνια η ομάδα παρουσιάζει διαρκή αγωνιστική άνοδο, τερματίζοντας σταθερά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, και θέλουμε αυτό να το συνεχίσουμε τη νέα χρονιά, σε συνδυασμό πάντα με ανάδειξη νεαρών αθλητριών.

Όσον αφορά το τμήμα των Νεανίδων, μετά από αρκετά χρόνια θα είμαι πρώτος προπονητής στο τμήμα. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε συνεχείς επιτυχίες στα τμήματα υποδομής. Εδώ και έντεκα χρόνια είμαστε σχεδόν αναπόσπαστο μέλος από τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα. Θέλουμε να το κρατήσουμε αυτό και να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ πάλι στις πρώτες θέσεις των Πανελληνίων τίτλων, με την ανάδειξη πάντα νέων αθλητριών, καθώς τις εμπιστευόμαστε ώστε να γίνουν το αύριο του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, αλλά γιατί όχι και το σήμερα!».

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ