Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: Τερματοφύλακας και αριστερό μπακ σε πρώτο πλάνο

Μετά την απόκτηση των “εντεκαδάτων” Τικίνιο και Κουντέ οι πρωταθλητές αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση παικτών σε άλλες δύο (τουλάχιστον) θέσεις που κατά τα φαινόμενα θα μείνουν με ελλείψεις, αν όχι κενές.

Ένας τερματοφύλακας και ένας αριστερός αμυντικός είναι οι προτεραιότητες καθώς το μέλλον στο λιμάνι τόσο του Ζοζέ Σα όσο και του Χοσέ Χολέμπας είναι αμφίβολο.

Ο Πορτογάλος κίπερ φέρεται να ετοιμάζει βαλίτσες για Αγγλία και τη Γουλβς με τους ερυθρόλευκους να βάζουν στα ταμεία τους από αυτή τη μετακίνηση γύρω στα 13 εκατομμύρια, όσο είναι και το ποσό της ρήτρας στο συμβόλαιό του. Οι αντικαταστάτες του έχουν βολιδοσκοπηθεί ήδη και ακούγονται τα ονόματα του Κλαούτνιο Ράμος (29χρ., Πόρτο) και του διεθνή Τσέχου Τόμας Βάτσλικ ο οποίος είναι από το πάνω ράφι καθώς είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Τσεχίας στο EURO. Στη λίστα υπάρχει και ο 33χρονος Φαμπιάνο της Ομόνοιας αλλά από ο,τι φαίνεται έχει χάσει έδαφος με τον Ολυμπιακό να αναζητά κάτι μάλλον καλύτερο.

Για τον διεθνή αριστερό μπακ Χοσέ Χολέμπας τα δεδομένα είναι τα εξής: η διοίκηση σε συνεννόηση με τον Πέδρο Μαρτίνς του έχει προσφέρει μία πρόταση ανανέωσης αλλά ο ίδιος δε δείχνει μέχρι στιγμής μεγάλη διάθεση παραμονής στην ομάδα. Και όσο το θέμα μένει μετέωρο είναι λογικό να υπάρχουν σκέψεις απόκτησης κάποιου ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται στην ίδια θέση και να ανταποκρίνεται στα θέλω του Πορτογάλου τεχνικού. Ένας τέτοιος μπορεί να είναι ο συμπατριώτης του Μαρτίνς Γιούρι Ριμπέιρο που μένει ελεύθερος από τη Νότιγχαμ.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ