Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Επόμενη μεταγραφή του ΟΦΗ: Εξτρέμ που κλείνει άμεσα

‘Επειτα από την πρώτη φετινή μεταγραφή του ΟΦΗ τον Άκη Πασαλίδη, οι Κρητικοί  ετοιμάζονται να προχωρήσουν στην δεύτερη μεταγραφή τους με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η ομάδα του Ηρακλείου, συμφώνησε με παίκτη που αγωνίζεται στις θέσεις των εξτρέμ.

Μπορεί να μην ακούγεται τίποτα για τους μεταγραφικούς στόχους του ΟΦΗ και όλα όσα ονόματα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι τώρα να έχουν “καεί” όμως αυτό δεν σημαίνει πως την ίδια ώρα δεν κινούνται στον σύλλογο. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως επικρατεί το ακριβώς αντίθετο και στον ΟΦΗ, παντελώς αθόρυβα, έχουν φτάσει στο σημείο να έχουν προχωρήσει αρκετά τις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας.

Μια εξ’ αυτών που στον ΟΦΗ έχουν προχωρήσει αρκετά είναι και αυτή που αφορά τις θέσεις των εξτρέμ. Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, οι «ασπρόμαυροι» έχουν κάνει  συμφωνία με ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως winger, θέση που στον ΟΦΗ υπάρχει μεγάλη ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση καθώς ουσιαστικά ο μοναδικός που μπορεί να υπολογίζεται από την πρώτη μέρα είναι ο Φάμπιο Στάρτζεον.

Ο Γρίβας αποτελεί ένα prospect για τον ΟΦΗ που χρειάζεται να το διαχειριστεί ανάλογα και να τον βοηθήσει να εξελιχθεί ενώ η υπόθεση του Κοσμά Τσιλιανίδη είναι περίπλοκη όπως αναφέραμε και το βράδυ της Πέμπτης καθώς η επιστροφή του σε φουλ δράση αποτελεί ένα ερωτηματικό, ο Σαρδινέρο αποδείχθηκε πέρυσι πως μπορεί να βοηθήσει περισσότερο ως επιθετικός και ο Φερέιρα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Κατά συνέπεια, γίνεται κατανοητό πως ο ΟΦΗ χρειάζεται ποιοτική αναβάθμιση του ρόστερ του σε αυτές τις θέσεις με τις σχετικές πληροφορίες να αναφέρουν πως βρίσκεται σε συμφωνία με εξτρέμ που πρόκειται να ανακοινωθεί άμεσα. Ο στόχος έχει κυκλωθεί εδώ και αρκετό καιρό, οι εκπρόσωποι του είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Γιώργο Σαμαρά δίχως να έχει διαρρεύσει το παραμικρό στοιχείο για τον ποδοσφαιριστή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι ξένος και παράλληλα, δίχως να επιβεβαιώνεται αυτό, αγωνίζεται στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα. Όλα δείχνουν ωστόσο ότι αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα και θα βρίσκεται στο Ηράκλειο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΟΦΗ.

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ