Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Άνετα η Δανία με τεσσάρα!

Ουαλία-Δανία 0-4

Καταιγιστική εμφάνιση και πολλά γκολ από τους Δανούς σήμερα, που πήραν πανηγυρικά την πρόκριση για τους προημιτελικούς του Euro συντρίβοντας την Ουαλία!

Πιο συγκεκριμένα στο 27’ ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ με εξαιρετικό σουτ έξω απ΄την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους Δανούς, ενώ ο ίδιος παίκτης στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου στο 48’ σκόραρε ξανά δίνοντας σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης στην ομάδα του! Η Ουαλία έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει και να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό των Δανών. Έτσι κατά συνέπεια οι Δανοί συνέχισαν την πίεση, είχαν δοκάρι με τον Μπρέθγουεϊτ στο 86’, για να έρθουν τα «κερασάκια στη τούρτα» αμέσως μετά με δύο απανωτά γκολ! Στο 88’ ο Μάλε με ατομική ενέργεια έγραψε το 3-0 για τους Δανούς και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Μπρέθγουεϊτ διαμόρφωσε το τελικό και εμφατικό 4-0!

Ουαλία: Γουόρντ, Κ. Ρόμπερτς (40′ Ν. Γουίλιαμς), Μέφαμ, Ρόντον, Μπ. Ντέιβις, Μορέλ (60′ Χάρι Γουίλσον), Άλεν, Μπέιλ, Ράμσεϊ, Τζέιμς (78′ Μπρουκς), Μουρ (78′ Τ. Ρόμπερτς).

Δανία: Σμάιχελ, Κρίστενσεν, Κιέρ (77′ Γ. Αντερσεν), Βέστεργκααρντ, Στρίγκερ Λάρσεν (77′ Μπόιλεσεν), Χιέιμπιεργκ, Ντιλέινι (60′ Μ. Γένσεν), Μάλε, Μπρέθγουεϊτ, Ντόλμπεργκ (69′ Κορνέλιους), Ντάμσγκααρντ (60′ Νέργκαρντ)

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ