Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Εβδομάδα εξελίξεων στον Άρη – Πρόβλημα τελευταίας στιγμής για Μήτρογλου!

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ καθώς ” τρέχουν ” πολλά ζητήματα όσον αφορά τη συνέχεια της ομάδας .
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα αύριο αναχωρεί για το Γκρατς της Αυστρίας με πολλά χαμόγελα και αισιοδοξία όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί η ομάδα θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους τον Ερυθρό Αστέρα στις 1/7 και ώρα 19:00 , Χάιντουκ Σπλιτ από την Κροατία ( αντί για τη Γαλατασαράι) και τη Λοκομοτίβ Μόσχας στις 7/7 και ώρα έναρξης 20:00, ενώ και τα τρία φιλικά παιχνίδια θα μεταδωθούν από τα κανάλια της Novasports4HD και Novasports3HD αντίστοιχα .

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι της ομάδας υπάρχουν κάποιες προφορικές συμφωνίες με παίκτες που έχουν επιλέξει το τεχνικό τιμ μαζί με τη διοίκηση και τον κ. Καρυπίδη . Βέβαια εν αναμονή και των εξελίξεων στην υπόθεση του CAS θα προχωρήσουν ή όχι οι μεταγραφές για την ομάδα . Πάντως αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι πως οι κίτρινοι θα προχωρήσουν κανονικά στις μεταγραφές τους από την 1η Ιουλίου , διότι η απόφαση του CAS αναμένεται στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα που μας έρχεται . Εάν η απόφαση ” καταδικάζει ” τον Άρη και έρθει απαγορευτικό , ενώ έχουν γίνει ήδη κάποιες κινησεις , τότε θα ισχύει στο απαγορευτικό για τον Γενάρη . Οπότε είναι πολύ σημαντικό θα έρθουν όσο το δυνατόν ποιο νωρίς οι οριστικές συμφωνίες με τους παίκτες για να μην μπει σε μπελάδες η ομάδα και για να έχει ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ εν όψη της νέας χρονιάς στοχεύοντας έτσι η ομάδα σε κάτι πολύ καλό τόσο σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο όσο και στο Europa Conference League .

Κλείνοντας, να αναφέρουμε ότι ένα πρόβλημα τελευταίας στιγμής για τον Κώστα Μήτρογλου στα νεφρά τον αφήνει εκτός προετοιμασίας στην Αυστρία . Ένα σημαντικό πρόβλημα για τον κ. Μάντζιο που πρέπει να βρει τη λύση στα σχέδιά του χωρίς τον 33χρονο Έλληνα φορ ο οποίος έδειξε στα 3-5 Πηγάδια ότι θέλει να ανεβάσει το επίπεδό του και οτι μπορεί να τον υπολογίζει ο προπονητής του.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ