Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σιγουριά στη Νίκη, προβληματισμός στον Ολυμπιακό!

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα της φετινής Football League, με τις δύο ομάδες του Βόλου να εξασφαλίζουν βαθμολογικά τη συμμετοχή τους στην καινούρια Super League 2.

Η Νίκη Βόλου τερμάτισε στην 8η θέση του Νότιου ομίλου και ο Ολυμπιακός Βόλου στην 4η θέση του Βόρειου ομίλου.

Όσον αφορά τους κυανόλευκους, η διοίκηση της ομάδας δείχνει πανέτοιμη να καλύψει το μετοχικό κεφάλαιο των 350.000 ευρώ (σύμφωνα με το νέο νόμο) για να εξασφαλίσει και ουσιαστικά την συμμετοχή της στη Super League 2. Τόσο ο πρόεδρος Αλέξης Παπακωνσταντίνου όσο και ο αντιπρόεδρος Βασίλης Βενέτης καλούνται να οργανώσουν τη νέα ομάδα με πρώτιστο στόχο να ξεκαθαρίσουν το θέμα του προπονητή (παραμονή ή όχι του Αλέκου Βοσνιάδη). Οι δύο πλευρές αναμένεται να συζητήσουν στο άμεσο μέλλον το θέμα της συνεργασίας τους.

Αντίθετα, προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου για το μέλλον του συλλόγου όσον αφορά τη συμμετοχή στη Super League 2. Κι αυτό, διότι η τωρινή διοίκηση της ομάδας αναμένεται να αποχωρήσει οριστικά (επίσημα ο ιδιοκτήτης Ευρυπίδης Τσιμπανάκος το έχει ανακοινώσει) και αναζητείται η διάδοχη κατάσταση. Προς το παρόν δεν διαφαίνεται κάποιο ενδιαφέρον και λογική είναι η ανησυχία των φιλάθλων για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του προέδρου Σωτήρη Μαυρονάσιου:«Αυτό που μας προβληματίζει και θα ακολουθήσει και αυτή την εβδομάδα μια λεπτομερέστατη συνέντευξη από τη διοίκηση είναι η επόμενη μέρα. Είναι γνωστό σε όλους ότι η διοίκηση είχε δώσει μια ημερομηνία, μέχρι σήμερα δηλαδή, ώστε να βρεθεί κάποιος σοβαρός άνθρωπος που θα ασχοληθεί με τα κοινά της ομάδας. Μιλάω κατηγορηματικά και λέω ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη πρόταση και θεωρώ ότι όταν ένας σοβαρός άνθρωπος θέλει να ασχοληθεί με μια σοβαρή και μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, θα είχε ενδιαφερθεί. Άρα οι ημερομηνίες περνάνε και αυτή τη στιγμή υπάρχει τεράστιο πρόβλημα για την επόμενη μέρα! Εμείς έχουμε δηλώσει και ο κ. Τσιμπανάκος και η διοίκηση ότι θέλουμε να αλλάξει χέρια η ομάδα».

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ