Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ιζέτ Χαΐροβιτς η πρώτη μεταγραφή για τον Άρη

Πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε και επίσημα η πρώτη μεταγραφή για τον Άρη που ακούει στο όνομα Ιζέτ Χαΐροβιτς  Ο Βοσνιος ακραίος επιθετικός Ιζέτ Χαΐροβιτς συμφώνησε και επίσημα με τη διοίκηση του Άρη και υπέγραψε το τριετές συμβόλαιο με την ομάδα.

Ο 30χρονος Ιζέτ Χαΐροβιτς ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από τις Ακαδημίες της Ζυρίχης. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Γκρασχοπερς ενώ το 2014 πήρε μεταγραφή με προορισμό της Τουρκία και τη Γαλατασαραι. Στη συνέχεια πήγε στην ισπανική Ειμπαρ ενώ έχει αγωνιστεί και στην Βερντερ Βρεμης, πριν πάρει μεταγραφή το 2017 για την Ντιναμο Ζάγκρεμπ όπου παρέμεινε μέχρι πρότινος.                                                                                                       Ο  Χαΐροβιτς είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Ελβετίας, αλλά στη συνέχεια επέλεξε να αγωνιστεί για την Εθνική της Βοσνίας Ερζεγοβίνης με την οποία μετράει 27 συμμετοχές και 6 γκολ.

Να υπενθυμίσουμε πως η αποστολή του Άρη αναχώρησε σήμερα για το Γκρατς της Αυστρίας για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της και οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο κύριος Μαντζιος είναι οι εξής: Κουεστα, Σιαμπανης, Μακρής, Δεληζησης, Ασλανιδης, Μπεναλουαν, Σουντγκρεν, Γκανεα, Σακιτς, Μαρτινης, Μαρμαριδης, Τσαγκαλιδης, Σάσα, Ματιγια, Κριμιτζας, Τζεγκο, Μπερτογλιο, Μαντσίνι, Μπρούνο, Χαΐροβιτς, Γκάμα, Γκαρσία, Χατζηπιρπιριδης, Σαλιαρης, Μάνος

 

 

 

 

 

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ