Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι ο Ολυμπιακός!

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού ξεκίνησε πολύ δυναμικά την ενίσχυσή της για τη νέα σεζόν καθώς έχει ήδη προχωρήσει σε 4 προσθήκες παικτών.

 

Πρόκειται για τους Άνχελ Μοντόρο, Βούκασιν Ρακότσιγια και Mάρκο Μπούντιτς τους οποίους ανακοίνωσε χθες (29/6) και τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα Κώστα Κοτανίδη που ανακοινώθηκε σήμερα (30/6).

Οι σχετικές ανακοινώσεις του τμήματος Χάντμπολ των ερυθρόλευκων αναφέρουν:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Άνχελ Μοντόρο. Ο διεθνής Ισπανός (ημ. γέννησης, 10/4/1989), ύψους 2.13μ. αγωνίζεται στη θέση του δεξιού ίντερ, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών. Ο Άνχελ Μοντόρο έχει κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Εθνική Ισπανίας το 2013.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βούκασιν Ρακότσιγια. Ο 25χρονος Σέρβος (ημ. γέννησης 26/4/1996), ύψους 1,95μ. αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ίντερ, υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Mάρκο Μπούντιτς. Ο 24χρονος Κροάτης (ημ. γέννησης, 8/2/1997) ύψους 1,86 μ. αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ, υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Κοτανίδη. Ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας (ημ. γέννησης, 7/2/1992) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ