Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Προκριθ-ένκο (Video)

Σε ένα ματς που ήταν… μία φρένο, μία γκάζι και που είχε 3 δοκάρια & 3 γκολ, η Ουκρανία πήρε την μεγάλη πρόκριση για τους «8» του EURO 2021, απέναντι στη Σουηδία με 1-2 στην παρατάση.

 

Δύο λεπτά πριν το ματς πάει στα πέναλτι (120’+1′), η κοντινή κεφαλιά του Άρτεμ Ντόβμπικ της Ντνίπρο, έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς στην ομάδα του Αντρέι Σεφτσένκο, που είχε προηγηθεί με δυνατό σουτ του Ζιντσένκο στο 27′.Για τους Σουηδούς είχε ισοφαρίσει με μακρινό σουτ (και τη βοήθεια της τύχης) ο εκπληκτικός Φόρσμπεργκ στο 43ο λεπτό, ο οποίος είχε και δύο σούτ στο δοκάρι.Το τελικό 1-1 έστειλε τις δύο ομάδες στην παράταση, ενώ η κόκκινη του Ντάνιελσον (98′) έδωσε την ευκαιρία στους Ουκρανούς να βρούνε περισσότερους χώρους και να φύγουν νικητές από το γήπεδο.

 

Σουηδία: Όλσεν, Λούστιγκ (84′ Κραφτ), Λίντελεφ, Ντάνιελσον, Αουγκούστινσον (83′ Μπένγκτσον), Λάρσον (97′ Κλάεσον), Όλσον (101′ Χελάντερ), Έκνταλ, Φόρσμπεργκ, Κουλουσέβσκι (97′ Κουέισον), Ίσακ (97′ Μπεργκ).

Ουκρανία: Μπούστσαν, Καραβάεφ, Ζαμπάρνι, Κριβτσόφ, Ματβιγένκο, Σιντόρτσουκ (118′ Μπέζους), Στεπανένκο (95′ Μακαρένκο), Ζιντσένκο, Γιαρμολένκο (106′ Ντόβμπικ), Γιαρέμτσουκ (91′ Μπεσιέντιν), Σαπαρένκο (61′ Μαλινόβσκι).

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ