Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα από τον Άκη Μάντζιο

Το απόγευμα της χθεσινής ημέρας, ο Άρης έδωσε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι για φέτος κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 σκορ. Το παιχνίδι διεξήχθη στην Αυστρία όπου ” χτίζεται” το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας του Άκη Μάντζιου. Σαφώς ο Ερυθρός Αστέρας φάνηκε ποιο έτοιμος από τον Άρη σε αυτό το φιλικό τεστ, όμως και οι Θεσσαλονικείς έδειξαν ορισμένα καλά στοιχεία από το παιχνίδι τους .

Στα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα οι Σέρβοι ήταν καλύτεροι ενώ οι παίκτες του Άρη ανέβασαν στροφές μετά το 25. Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0.Στο δεύτερο ημίχρονο αν και έγιναν αρκετές αλλαγές είδαμε καλύτερο ποδόσφαιρο με τους Σέρβους να κάνουν το 1-0 στο 59′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπεν και κεφαλιά του Μπαμπιτς. Μια ακόμη χαμένη ευκαιρία για τον Ερυθρό Αστέρα στο 68′ με τον Πάβκοφ, ενώ ο Μπερτογλιο έχασε τη δική του ευκαιρία για τον Άρη στο 71. Ο Ματεο Γκαρσία στο 76ο λεπτό έχασε πέναλτι για τον Άρη, ενώ στο 78′ ο Μπερτογλιο έκανε το 1-1 με το δεύτερο πέναλτι για τους κίτρινους. Τρίτο πέναλτι στο παιχνίδι αυτή τη φορά για τον Ερυθρό Αστέρα όπου ο Κάνγκα στο 82′ έγραψε του τελικό 2-1 για τη Σερβική ομάδα.

Ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκε με τους : Κουεστα κάτω από την εστία, Δεληζησης και Ασλανιδης οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, δεξιά ο Μαρμαριδης και αριστερά ο Γκανεα, Ματιγια και Κριμιτζας το δίδυμο στο κέντρο ενώ μπροστά τους οι Τσαγκαλιδης, Γκάμα και Ματεο Γκαρσία πίσω από τον προωθημένο Μάνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι : Σιαμπανης στην εστία, Δεληζησης με Μπεναλουαν ως κεντρικοί αμυντικοί με δεξιά τον Σουντγκρεν και αριστερά τον Γκανεα (Μαρτινης 80′), Σακιτς και Κριμιτζας(80′ Σάσα), Μαντσίνι, Μπερτογλιο και Γκαρσία (82′ Χατζηπιρπιριδης) και στην κορυφή ο Μπρούνο..

Το επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Άρη είναι με αντίπαλο την Χαιντουκ Σπλιτ την ερχόμενη Κυριακή στις 19:00

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ