Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ανανέωσε με την Mercedes ο Hamilton μέχρι το 2023

Ο Lewis Hamilton και η Mercedes θα συνεχίσουν την εξαιρετικά επιτυχημένη συνεργασία τους στη Formula 1 πέρα ​​από αυτήν τη σεζόν, με τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή να υπογράφει διετές συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στην F1 με την Mercedes μέχρι τουλάχιστον το τέλος του 2023.

«Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έχουν περάσει σχεδόν εννέα χρόνια με αυτήν την απίστευτη ομάδα και είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας για δύο ακόμη χρόνια», δήλωσε ο Χάμιλτον.

«Τα καταφέραμε τόσο πολύ, αλλά έχουμε ακόμα πολλά να επιτύχουμε, τόσο εντός όσο και εκτός πίστας. Είμαι απίστευτα περήφανος και ευγνώμων για το πώς η Mercedes με στήριξε στην προσπάθειά μου να βελτιώσω την ποικιλομορφία και την ισότητα στο άθλημά μας».

«Ευχαριστώ όλα τα αφοσιωμένα και ταλαντούχα άτομα της Mercedes των οποίων η σκληρή δουλειά το καθιστά όλο αυτό δυνατό και το Διοικητικό Συμβούλιο για τη συνεχή εμπιστοσύνη τους σε μένα. Μπαίνουμε σε μια νέα εποχή στην Formula 1, που θα είναι δύσκολη και συναρπαστική και δεν μπορώ να περιμένω να δω τι άλλο μπορούμε να επιτύχουμε μαζί».

O επικεφαλής της Ομάδας της Mercedes, Toto Wolff πρόσθεσε: «Καθώς μπαίνουμε σε μια νέα εποχή της F1 από το 2022 και μετά, δεν μπορεί να υπάρχει καλύτερος οδηγός στην ομάδα μας από τον Lewis».

«Τα επιτεύγματά του σε αυτό το άθλημα μιλούν από μόνα τους, και με την εμπειρία του, την ταχύτητα και το μονοθέσιο, βρίσκεται στο αποκορύφωμα των δυνάμεών του.»

«Πάντα έλεγα ότι όσο ο Λιούις εξακολουθεί να έχει τη φωτιά για αγώνες, μπορεί να συνεχίσει όσο θέλει».

“Αυτά είναι φανταστικά νέα για τη Formula 1 και χαίρομαι που ο Lewis θα παραμείνει στη Formula 1 για τουλάχιστον δύο ακόμη χρόνια”, πρόσθεσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της F1 Stefano Domenicali.

“Αυτό που έχει επιτύχει σε αυτό το άθλημα είναι απίστευτο και ξέρω ότι έχει πολλά ακόμη να δώσει. Είναι ένας παγκόσμιος σούπερ σταρ εντός και εκτός πίστας και ο θετικός του αντίκτυπος στη Φόρμουλα 1 είναι τεράστιος.”

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ