Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ενίσχυση για την γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ με Γεωργιάδου

Ενίσχυση για την γυναικεία ομάδα της ΑΕΚ στο βόλεϊ, με την Εύη Γεωργιάδου να αποτελεί το νέο μεταφραφικό απόκτημα της Ένωσης.

Η 25χρονη Εύη Γεωργιάδου αποτελεί και επίσημα την νέα παίκτρια της ΑΕΚ, η οποία ήρθε για να ενισχύσει την ομάδα στην θέση της λίμπερο.

Η νεαρή παίκτρια ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό για την ΑΕΚ, ενώ έχει αγωνιστεί το 2015 με τον Αίαντα Ευόσμου και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Η συμφωνία είχε πραγματοποιηθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά σήμερα έγινε επίσημη με την σχετική ανακοινώση που ακολουθεί:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Εύη Γεωργιάδου. Η 25χρονη (29/08/1995) λίμπερο, ύψους 1,62 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Εύη Γεωργιάδου ξεκίνησε το βόλεϊ από τις Ακαδημίες του ΕΟ Σταυρούπολης, ενώ το 2012 προωθήθηκε στη γυναικεία ομάδα. Το 2015 πήρε μεταγραφή για τον Αίαντα Ευόσμου, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος.

Η Εύη Γεωργιάδου δήλωσε στο aek.gr:

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα ενταχθώ στο δυναμικό της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ φαίνεται ξεκάθαρα ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει στο γυναικείο βόλεϊ και με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι με επέλεξε ώστε να παίξω ρόλο σε αυτήν την μεγάλη προσπάθεια. Στόχος μου είναι να τα δώσω όλα ώστε να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει αυτά τα οποία θέλει. Εύχομαι υγεία σε όλους για τη νέα χρονιά και να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που αξίζει να φτάσει“.

Eύη, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ