Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σηκώνουν μανίκια στον Γ.Σ Προσοτσάνης

Στις 30 Ιουνίου ημέρα Τετάρτη ξεκίνησε και επίσημα ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς για την Προσοτσάνη Δράμας, καθώς πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του σωματείου με τον Γιώργο Βουγιουκλή να παραμένει στη θέση του προέδρου μαζί με ένα άκρως ενισχυμένο Δ.Σ.
Στις 2 Ιουλίου ήρθε και η πλήρης συμφωνία με τον 47χρονο προπονητή της ομάδας Φώτη Χατζηκυριάκου ο οποίος παραμένει για τρίτη σεζόν στον πάγκο της Προσοτσάνης και δίπλα του θα έχει τον Σπύρο Ξανθόπουλο ως βοηθό προπονητή,γυμναστή και υπεύθυνο φυσικής κατάστασης, ενώ να τονίσουμε πως ο Φώτης Χατζηκυριάκου και ο Σπύρος Ξανθόπουλος θα αναλάβουν τα δύο μεγάλα τμήματα των ακαδημιών της Προσοτσάνης και πιο συγκεκριμένα την Κ14 θα αναλάβει ο Σπύρος Ξανθόπουλος και την Κ16 ο Φώτης Χατζηκυριάκου.

Χθες ξεκίνησε και ο αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας καθώς υπήρξαν 5 συναντήσεις με παίκτες που ανήκαν στο περσινό ρόστερ της ομάδας με τους οποίους επήλθε και πλήρης συμφωνία ανανέωσης συνεργασίας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τους 5 παίκτες που συμφώνησαν για έναν ακόμη χρόνο με την ομάδα.

  • Ο επιθετικός Νίκος Κοκλίδης παραμένει στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας οποίος έχει πετύχει 24 γκολ σε 88 επίσημα παιχνίδια.
  • Ο τερματοφύλακας Γιάννης Αβραάμ με 195 συμμετοχές αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Προσοτσάνης απο τη σεζόν 2003-2004 και προέρχεται από τις ακαδημίες της ομάδας.
  • Ο αρχηγός και αμυντικός μέσος Δημήτρης Ρούσσος με 213 συμμετοχές και 23 γκολ έχοντας κάνει το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα το 2008 και προερχόμενος και αυτός από τα τμήματα υποδομών της Προσοτσάνης.
  • Επόμενος παίκτης που ανανέωσε με την ομάδα είναι ο Χρήστος Παναγιώτου ο οποίος ήρθε την περσινή χρονιά στην ομάδα και πρόλαβε να κάνει 5 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο σημειώνοντας και 2 τέρματα.
  • Τελευταίος παίκτης που πέρασε την πόρτα των γραφείων της Προσοτσάνης ήταν ο Λευτέρης Περσιανλής ο οποίος ανήκει στο ρόστερ της ομάδας από το 2016 αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και έχει 89 συμμετοχές και 9 γκολ.

Επίσης να συμπληρώσουμε πως σήμερα 6 ακόμη ποδοσφαιριστές θα βρεθούν στα γραφεία της ομάδας για να ανανεώσουν και αυτοί τα συμβόλαιά τους με την ομάδα και αναφερόμαστε στους Κώστα Αντωνιάδη,Θεόφιλο Γουνατίδη,Κώστα Γεωργιάδη,Χρήστο Αστερίου και Γιάννη Μητσιγιώργη. Τα ραντεβού με τους ποδοσφαιριστές της Προσοτσάνης  θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες έτσι ώστε να υπογράψουν και οι υπόλοιποι 23 παίκτες της περσινής ομάδας τα δικά τους συμβόλαια συνεργασίας με την ομάδα.

Τέλος, να αναφέρουμε πως από την περσινή Κ14 θα προωθηθούν στην ανδρική ομάδα 4 ποδοσφαιριστές που θα συμμετέχουν στις προπονήσεις των οποίων τα ονόματα θα γίνουν γνωστά μόλις οριστικοποιηθεί από τον προπονητή της ομάδας Φώτη Χατζηκυριάκου.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ