Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Προγραμματισμός με Βοσνιάδη!

Συνέντευξη τύπου στα γραφεία του Πανθεσσαλικού σταδίου παραχώρησε χθες το απόγευμα η διοίκηση της Νίκης Βόλου κάνοντας έναν απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και ανακοινώνοντας την έναρξη του προγραμματισμού για τη Super League 2.

Ο μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Αλέξης Παπακωνσταντίνου, τόνισε πως η χρονιά στη φετινή Football League τους έδωσε ιδιαίτερα μαθήματα και πλέον όλοι στη διοίκηση θα είναι σοφότεροι για να μην επαναληφθούν τα λάθη που εμφανίστηκαν τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και σε ποδοσφαιρικό. Αναφερόμενος στο νέο πρωτάθλημα της SL2 επισήμανε ότι τα χρονικά περιθώρια είναι πιεστικά από την ΕΠΟ, όσον αφορά την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου και της εγγυητικής επιστολής, αλλά σύσσωμο το Δ.Σ. της ομάδας θα είναι πανέτοιμο για να ανταποκριθεί και σε αυτό το κομμάτι.

Τέλος ανακοινώθηκε η παραμονή του προπονητή Αλέκου Βοσνιάδη, ο οποίος θα αναλάβει να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο με πρωταρχικό στόχο τη γρήγορη παραμονή της ομάδας στην κατηγορία!

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ