Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η πρώτη εικόνα του νέου ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος του Βορρά, έδωσε χθες το πρώτο του φιλικό παιχνίδι εν όψει της νέας σεζόν, ενώ την Δευτέρα, αποχωρεί για την Ολλανδία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αν και είναι ακόμη αρκετά νωρίς για να βγούνε συμπεράσματα, η ομάδα έδειξε πως σιγά σιγά, αρχίζει να μπαίνει στο κλίμα αυτών που ζητάει ο Λουτσέσκου και το πρώτο τεστ, στέφθηκε με επιτυχία. Πίεση ψηλά, γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση, ανεβάσματα από τους πλάγιους μπακ, οι πλάγιοι μεσοεπιθετικοί να δίνουν πλάτος στην επίθεση, για να υπάρχει χώρος και  για τους παίκτες που παίζουν στον άξονα, είναι κάποια από τα στοιχεία που είδαμε στον χθεσινό αγώνα.

Θα σταθώ σε δύο ποδοσφαιριστές περισσότερο. Τον Μιχάι και τον Τέιλορ. Ο πρώτος, έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως δεν έγινε άδικα τόσος ντόρος γύρω από το όνομα του τα προηγούμενα χρόνια, δείχνοντας χθες, πως εάν είναι υγιής, θα διεκδικεί βασική θέση στον ΠΑΟΚ. Σωστές τοποθετήσεις, καλός στην ανάπτυξη από την πίσω ζώνη και καίριες επεμβάσεις σε καταστάσεις ένας με έναν.

Από την άλλη, ο Λούκας Τέιλορ, έκανε χθες το ανεπίσημο ντεμπούτο του και το πρώτο δείγμα του είναι πως επιθετικά θα αποτελέσει πηγή κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες. Στο αμυντικό κομμάτι ακόμη δεν μπορεί να κριθεί και θα φανεί στην πορεία κατά πόσο θα είναι συνεπής κι εκεί.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ, την Δευτέρα θα αποχωρήσει για την Ολλανδία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα αρχίσει σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει το σύνολο στο οποίο θα βασιστεί ο Ράζβαν Λουτσέσκου την νέα σεζόν, ενώ θα υπάρχει και μία ξεκάθαρη εικόνα για τις θέσεις που θα χρειαστεί ενίσχυση ο Δικέφαλος του Βορρά.

Η ενίσχυση θα έρθει και με την λογική ότι ο Ρουμάνος προπονητής έχει το καρπούζι και το μαχαίρι, όλες οι κινήσεις που θα γίνουν, θα είναι κομμένες και ραμμένες στα θέλω του.

Υ.Γ. Καλή σεζόν να ευχηθούμε κι εμείς, στέλνοντας την θετική μας ενέργεια στο κλαμπ, για να πετύχει τους στόχους του!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ