Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Προχωράει σε διαπραγματεύσεις με Κούρτιτς ο ΠΑΟΚ

Μιας και η περίπτωση Άντριεν Σίλβα, είναι πιο δύσκολη, επειδή δεσμεύεται με άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο στην Σαμπντόρια, ο Δικέφαλος του Βορρά, προχωράει με γρήγορους ρυθμούς, την προοπτική του Γιάσμιν Κούρτιτς.

Η θέση του χαφ είναι αυτή που καίει τον Δικέφαλο του Βορρά, ωστόσο το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας, είχε πολλές επιλογές στην λίστα, όμως ο Σλοβένος Κούρτιτς φαίνεται να είναι πλέον ο πρώτος στόχος, καθώς οι δυσκολίες που προέκυψαν με τον Σίλβα, ήταν αγκάθι για τον ΠΑΟΚ, επειδή ο χρόνος πιέζει.

Ο Κούρτιτς, έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με την Πάρμα, όμως, ο υποβιβασμός της ιστορικής ομάδας στην Serie B, δένει τα χέρια της Ιταλικής ομάδας, η οποία κάνει προσπάθεια να αποδεσμεύσει και να πουλήσει τα βαριά συμβόλαια.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν, ο Κούρτιτς είναι προς πώληση, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει την πρόταση του και είναι ένα βήμα πριν την έναρξη των διαπραγματεύσεων. Ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει χαρακτηριστικά τα οποία ταιριάζουν στα θέλω του Λουτσέσκου, είναι 32 χρονών, έχει 68 συμμετοχές και 2 τέρματα με την Εθνική Σλοβενίας, ενώ φέτος κατέγραψε με την Πάρμα 36 συμμετοχές και 4 γκολ, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει την προσφορά του λοιπόν και πλέον, αναμένει την απάντηση της Πάρμα, για να περάσει στις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει υψηλό συμβόλαιο, ωστόσο ο Δικέφαλος είναι διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ