Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Συμφωνία Χάρη Παπαδόπουλου με Ομόνοια Σταυρούπολης για έναν ακόμη χρόνο

Εδώ και λίγες ώρες η Ομόνοια Σταυρούπολης συμφώνησε με τον προπονητή Χάρη Παπαδόπουλο για ανανέωση της συνεργασίας τους και έτσι ο νεαρός προπονητής θα βρίσκεται για έναν ακόμη χρόνο στο τιμόνι της ομάδας.

Ερχόμενοι σε επικοινωνία με τον 33χρονο προπονητή μας μίλησε για την Ομόνοια Σταυρούπολης, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στο χώρο του ποδοσφαίρου λέγοντάς μας τα εξής :

– Η Ομόνοια για εμένα αποτελεί οικογένεια. Βρίσκομαι στα γήπεδα ως παίκτης αυτής από την νηπιακή μου ηλικία, ενώ τα τελευταία 5 χρόνια η διοίκηση μου εμπιστεύτηκε το δύσκολο έργο της πρώτης ομάδας. Μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει την άνοδο στην Α κατηγορία όπως και την είσοδο στους 4 του κυπέλλου Ερασιτεχνών. Οι προσδοκίες μας διακόπηκαν βίαια από την παρουσία της πανδημίας λόγω της οποίας όλη η χώρα αναγκάστηκε να προσαρμοστεί σε νέα δεδομένα. Βρισκόμαστε λοιπόν αντιμέτωποι με μια νέα πρόκληση. Στο πλαίσιο αυτό, ο αθλητισμός οφείλει να συμβιβαστεί με νέα πρότυπα και συνθήκες. Αυτό καλούμαστε να κάνουμε και εμείς από την πλευρά μας. Μετά  σχεδόν 1 χρόνο απουσίας από την ενεργό δράση, παίκτες – προπονητές και διοίκηση καλούμαστε να επαναπροσδιορίσουμε την δουλειά και τις προτεραιότητες μας. Από την πλευρά της Ομόνοιας στόχος είναι να επανενωθεί η ομάδα και να εργαστεί με στόχο την επίτευξη των προσδοκιών της.

Τέλος, να αναφέρουμε πως μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν για την Ομόνοια Σταυρούπολης, στο προεδρικό θώκο της ομάδας παραμένει ο Ζαχαρίας Τσακατσόνης.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ