Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Ευρωπαίος” και πάλι ο ΠΑΟΚ

Το “Ευρωπαϊκό της κοστούμι” θα ξαναφορέσει η ομάδα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ μετά από απουσία τριών χρόνων, η οποία θα πάρει μέρος στο EHF European Cup της σεζόν 2021-22.

 

Επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για τον Δικέφαλο του Βορρά τη νέα αγωνιστική περίοδο όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή του το τμήμα χάντμπολ ανδρών των ασπρόμαυρων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μετά από τρεις αγωνιστικές σεζόν, επιστρέφει το τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ, συμμετέχοντας στο EHF European Cup.

Οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» φορούν και πάλι το ευρωπαϊκό τους… κουστούμι, ξεκινώντας ως ισχυροί (μάλιστα στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης) από το Round 3 (Φάση των 32) του θεσμού, του οποίου οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 27-28/11 και 4-5/12.

Η κλήρωση του Round 3 θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου, όταν γίνουν γνωστοί και οι πιθανοί αντίπαλοι που θα προκύψουν από τους προηγούμενους γύρους του EHF European Cup.

Στην παρούσα φάση, «εισιτήριο» απευθείας για το Round 3 έχουν πάρει ο ΠΑΟΚ και άλλες τέσσερις ομάδες. Ο λόγος για τις: AHC Potaissa Turda (Ρουμανία), Victor (Ρωσία), Talent t. Plzenskeho kraje (Τσεχία) και IFK Skövde (Σουηδία).

Καλή επιτυχία στους μάγκες μας!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ