Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Άρης: Πάτησε Θεσσαλονίκη ο Φαμπιάνο

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Φαμπιάνο Λέισμαν ο οποίος έφτασε στη Θεσσαλονίκη σήμερα (15/7).

 

Στη συμπρωτεύουσα βρίσκεται ο 29χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός Φαμπιάνο Λέισμαν για να περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στους κιτρινόμαυρους. Μαζί του έφτασε και ο πρώην άσσος της ομάδας της Θεσσαλονίκης Ντάρσι Νέτο που είναι ο σκάουτερ του Άρη στη Βραζιλία.

Ο Φαμπιάνο προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν στην Τουρκία με τη φανέλα της Ντενιζλίσπορ με την οποία είχε 34 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχεις επίσης αγωνιστεί στην Ευρώπη για την Μποαβίστα (2019-20) με την οποία σε 28 ματς έδωσε 2 ασίστ.

Στην πατρίδα του ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει παίξει σε Σαπεκοένσε (56 αγώνες, 1 γκολ, 5 ασίστ), Ιντερνασιονάλ (25 ματς, 1 ασίστ), Παλμέιρας (15 ματς, 2 γκολ) και Κρουζέιρο (13 ματς κι 1 γκολ).

Ο Φαμπιάνο έρχεται για να καλύψει το κενό που δημιούργησε στο κέντρο της άμυνας του Άρη η αποχώρηση του Λίντσεϊ Ροζ που συνεχίζει την καριέρα του στην Πολωνία με τη φανέλα της Λέγκια.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ