Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Ανάκογλου… η επιστροφή!

Την αίσθηση στο χώρο της ανανεωμένης Super League 2 έκανε ο Πανσερραϊκός! Τα «λιοντάρια» ήρθαν συμφωνία με έναν… πρώην τους τον Δημήτρη Ανάκογλου, ο οποίος επιστρέφει στις Σέρρες μετά από περίπου 8,5 χρόνια (ήταν Ιανουάριος του 2013 όταν αποχαιρέτησε τον Πανσερραϊκό για την ΑΕΚ).

 

Στην «Ένωση» 29χρονος Σερραίος μεσοεπιθετικός παρέμεινε για τρία χρόνια όταν τον Ιανουάριο του 2016 δόθηκε με εξάμηνο δανεισμό στη Βέροια για να επιστρέψει και πάλι στους «κιτρινόμαυρους» από τους οποίους, εκείνο το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στον Άρη τη φανέλα του οποίου φόρεσε για τρία χρόνια.Επόμενος σταθμός του η Λαμία το καλοκαίρι του 2019 στην οποία αγωνίστηκε για ένα χρόνο ενώ τον τελευταίο χρόνο συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τη φανέλα της Παναχαϊκής.Συνολικά ο Δημήτρης Ανάκογλου μετράει μέχρι τώρα 39 συμμετοχές και 3 γκολ στη «μεγάλη κατηγορία», καθώς και 76 συμμετοχές με 4 γκολ στη Super League 2, ενώ 26 συμμετοχές με 1 γκολ είναι ο απολογισμός του στο Κύπελλο Ελλάδας.

Μια σημαντική προσθήκη λοιπόν για τους «κόκκινους», οι οποίοι ενισχύουν κατά πολύ τη μεσοεπιθετική τους γραμμή κάνοντας ιδιαίτερα χαρούμενο τον νέο Ισπανό τεχνικό του συλλόγου Ζεράρ Σαραγόσα, πραγματοποιώντας την τέταρτη μεταγραφική τους κίνηση μετά τους Ζιαμπάρη (30χρ. ΚΑ / ΠΑΕ Χανιά), Δημητρίου (22χρ. ΚΑ / Μεσογκόβετς / Ουγγαρία) και Ριβάλντο Κορέα (21χρ. ΕΠ / Λεόνες / Κολομβία).

 

ΣΕΡΡΕΣ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ