Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ο Άκης Μάντζιος επέλεξε τους “εκλεκτούς” για τους 2 αγώνες με την Αστάνα

Η ΠΑΕ Άρης δήλωσε σήμερα στην UEFA τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Άκης Μάντζιος για τα δύο παιχνίδια με την Αστάνα όσον αφορά το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα της Αστάνα στις 22/7 και 16:30 ώρα Ελλάδος, ενώ ο επαναληπτικός στο Κλεάνθης Βικελίδης θα γίνει μία εβδομάδα μετά στις 29/7 και ώρα έναρξης 21:30 . Ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας που έχει εμβολιαστεί θα μπορέσει να παρευρεθεί στο γήπεδο με όριο πληρότητας το 80%

Οι 23 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Άρη είναι οι εξής : 

Ντένις, Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπεναλουάν, Δεληζήσης , Φαμπιάνο, Σάκιτς, Γκάνεα, Σούντγκρεν, Μαρτίνης, Ματίγια, Τζέγκο, Σάσα, Μπερτόγλιο, Μπρούνο, Σαλιάρης, Χαϊροβιτς, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Χατζηπιρπιρίδης, Μάνος, Μήτρογλου.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά της ομάδας, τις τελευταίες ώρες υπάρχει η πληροφορία πως ο 32χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός Alejandro Arribas βρίσκεται πολύ κοντά στον Άρη. Ο Arribas αγωνίζεται από το 2019 με την φανέλα της Real Oviedo όπου μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 59 εμφανίσεις ενώ έχει πετύχει και 2 γκολ. Ίσως και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να παρθεί η οριστική συμφωνία του Ισπανού αμυντικού με τον Άρη .

Επίσης να θυμίσουμε πως υπάρχει και η συμφωνία με τον 30χρονο κεντρικό μέσο Badou Ndiaye ο οποίος μετέβει στην πατρίδα τους έτσι ώστε να πάρει τα πράγματα του και να μετακομίσει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη,φέρνοντας μαζί του πιθανότατα και το χαρτί της ελευθέρας του. Να τονίσουμε πως έχει περάσει ήδη από εργομετρικά και ιατρικά τεστ.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ