Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ατρόμητος: Φιλική ήττα από την Έλτσε

Στο πρώτο του φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν ο Ατρόμητος γνώρισε ευρεία ήττα με σκορ 6-1 από την ισπανική Έλτσε στο Αλικάντε της ιβηρικής χώρας.

 

Ο αγώνας είχε περισσότερο προπονητικό χαρακτήρα και σκοπός του τεχνικού των Περιστεριωτών Άνχελ Λόπεθ ήταν να ξεφύγουν οι παίκτες του από τις πολύ δυνατές διπλές προπονήσεις και να αρχίσουν να μπαίνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Έτσι πραγματοποιήθηκαν πολλές δοκιμές σε μία ούτως ή άλλως εντελώς καινούργια ομάδα, αφού στο ρόστερ της υπάρχουν ήδη 9 νέα πρόσωπα.

Σκόρερ των Ισπανών ήταν οι Καρίγιο (9’ πεν.), Μπογέ (60’, 89’) και Πιάτι (83’) ενώ τα άλλα δύο γκολ της Έλτσε σημειώθηκαν με αυτογκόλ (48’, 65’). Σκόρερ για τον Ατρόμητο ήταν ο Κωτσόπουλος (68’ πεν.), ενώ τα δοκάρια σημάδεψαν οι Κουλούρης (36’), Πισάνο (58’).

Να σημειωθεί ότι ο Γκαλβάο αποχώρησε στο 16′ με πρόβλημα τραυματισμού και αντικαταστάθηκε από τον Μαυρομμάτη.

Οι συνθέσεις του Ατρόμητου:

Α’ Ημίχρονο: Μανδάς, Βασιλαντωνόπουλος, Γκαλβάο (16′ Μαυρομμάτης), Στρούγγης, Αθανασίου, Οικονομίδης, Σάλομον, Τζαβίδας, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Κουλούρης.

Β’ Ημίχρονο: Μανδάς, Κιβρακίδης (Μπουλάρι), Χατζηισαΐας, Οικονομίδης (Τσακίρης), Τομάσεβιτς, Καρτάλης, Νάτσος, Ρονάλντο, Τριμμάτης, Πισάνο, Κωτσόπουλος.

Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού βρίσκεται από σήμερα (19/7) και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ο οποίος πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και μετέβη στην ισπανική πόλη για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Επόμενο προγραμματισμένο φιλικό για τους κυανόλευκους είναι αυτό απέναντι στη Βαλένθια την Τετάρτη (21/7).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ