Free Porn
xbporn

https://www.bangspankxxx.com
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

“Μπέμπης” 5ετίας ο Σάντσο! (Video)

“Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή του Τζέιντον Σάντσο, με την επιφύλαξη διεθνούς εκκαθάρισης, διατηρώντας τον στο κλαμπ μέχρι τον Ιούνιο του 2026, με δυνατότητα ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.”

 

Με αυτή την εισαγωγή στην ανακοίνωσή τους οι “κόκκινοι διάβολοι” γνωστοποιούν την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από την Ντόρτμουντ προχωρώντας σε μία πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης της μεσοεπιθετικής τους γραμμής.

Η γερμανική ομάδα θα βάλει στα ταμεία της 85.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του, ενώ μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων, το ποσό αναμένεται να ξεπεράσει τα 90.000.000 ευρώ. Από εκεί και πέρα, ο Σάντσο θα λαμβάνει 15.000.000 ευρώ ετησίως, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους.

Η ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου συνεχίζει και ολοκληρώνεται ως εξής:

Ο Σάντσο, 21 ετών, πέτυχε 50 τέρματα και μοίρασε 64 ασίστ σε 4 χρόνια με την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο διεθνής Άγγλος ήταν μέλος του ρόστερ που έφτασε μέχρι τον Τελικό του EURO 2020.

Η Γιουνάιτεντ τον παρουσίασε μέσω των κοινωνικών δικτύων με ένα πολύ ωραίο βίντεο:

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωσε:

Θα είμαι πάντοτε ευγνώμων στην Ντόρτμουντ που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω πρώτη φορά σε ομάδα, παρόλο που πάντα ήξερα ότι θα επέστρεφα στην Αγγλία μια μέρα. Η δυνατότητα να γίνω μέλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και απλά δεν μπορώ να περιμένω να παίξω στην Premier League. Είναι ένα ρόστερ με νεαρούς παίκτες και ξέρω ότι μαζί θα κάνουμε κάτι εξαιρετικό και θα φέρουμε στους φιλάθλους μας τις επιτυχίες που αξίζουν. Ανυπομονώ να δουλέψω με τον προπονητή μου (σ.σ. Όλε Γκούναρ Σόλτσγκιερ) και τους βοηθούς του για να αναπτύξω ακόμη περισσότερο το παιχνίδι μου.

Από τη μεριά του ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ ανέφερε:

Ο Τζέιντον είναι η επιτομή του παίκτη που ήθελα να φέρω στην ομάδα, είναι ένας επιθετικός στις καλύτερες  εκδόσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος του ρόστερ μας για τα χρόνια που έρχονται και ανυπομονούμε να τον δούμε να εξελίσσεται. Οι επιδόσεις του σε γκολ και ασίστ μιλάνε από μόνα τους και θα φέρει επίσης τεράστιο ρυθμό, αίσθηση και δημιουργικότητα στην ομάδα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ