Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Με προπονητή-θρυλο συζητά ο Πιερικός!

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό και κυρίως τη Σουηδία αναφέρουν ότι ο Πιερικός βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Σβεν Γκόραν Έρικσον!

 

Η ομάδα της Κατερίνης ετοιμάζεται να πυροδοτήσει μία μεγάλη βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς υπάρχει σε μέσα του εξωτερικού η φήμη ότι πρόκειται να προτείνει στον διάσημο Σουηδό τεχνικό Σβεν Γκόραν Έρικσον να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

«Σύμφωνα με αρκετές διαφορετικές πηγές, ο πρώην προπονητής της εθνικής Αγγλίας, είναι ψηλά στη λίστα της ελληνικής ομάδας που είναι στη δεύτερη κατηγορία. Ο Πιερικός από την Κατερινή έχει προχωρήσει σε μεγάλες επενδύσεις και θέλει τον Σβένι (Έρικσον) ως νέο προπονητή για την επόμενη σεζόν», αναφέρει χαρακτηριστικά το σουηδικό σάιτ «expressen.se».

Ο 73χρονος Έρικσον που έχει εργαστεί σε μερικούς από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως οι Μάντσεστερ Σίτι, Μπενφίκα, Ρόμα, Φιορεντίνα και Λάτσιο αλλά έχει καθίσει και στον πάγκο των “τριών λιονταριών”, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο των προπονητών ποδοσφαίρου παγκοσμίως. Αν τελικά ισχύουν όσα ακούγονται και γράφονται και γίνει πραγματικότητα η μετακίνηση στη χώρα μας και δει σε μια ομάδα όχι της Super αλλά της Football League τότε θα μιλάμε σίγουρα για μία τεράστια συμφωνία και ένα deal μεγατόνων!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ