Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ανανεώθηκε η συνεργασία τους!

Μετά από επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έγινε γνωστό ότι ο Λευτέρης Μποχωρίδης θα παραμείνει στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 27χρονος γκαρντ υπέγραψε νέο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με τους «πράσινους».

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι και τη νέα σεζόν ο Λευτέρης Μποχωρίδης, όπως γνωστοποίησε η «πράσινη» ΚΑΕ με επίσημη ανακοίνωσή της. Για δεύτερη σερί χρονιά και πέμπτη συνολικά στην καριέρα του, ο Έλληνας γκαρντ θα αγωνιστεί με το «τριφύλλι» στο στήθος, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Η συμφωνία μεταξύ των νταμπλούχων Ελλάδας και του 27χρονου γκαρντ αφορά μόνο τη σεζόν 2021-22 και πρόκειται για μία σημαντική κίνηση, ώστε να τονωθεί το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη. Ο παίκτης θα καλύψει τις θέσεις των γκαρντ μαζί με τους Κέντρικ Πέρι, Νεμάνια Νεντοβιτς και Ντάριλ Μέικον, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ακόμα το τι μέλλει γενέσθαι με τον Τι Τζέι Μπρέι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού και οι δηλώσεις του παίκτη:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Λευτέρη Μποχωρίδη για έναν ακόμη χρόνο.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα τη συνεργασία μου με τον Παναθηναϊκό. Είμαι αρκετά χρόνια στην ομάδα, μου αρέσει το περιβάλλον που υπάρχει εδώ και ήθελα πολύ να μείνω. Η διοίκηση μαζί με τους συμπαίκτες και όλους τους ανθρώπους της ομάδας έχουν δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα που σε κάνει να χαίρεσαι να βρίσκεσαι στο γήπεδο», δήλωσε αρχικά στο paobc.gr και συνέχισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κόουτς Πρίφτη για την εμπιστοσύνη τους. Θα δουλέψω σκληρά ώστε να τους δικαιώσω. Ελπίζω πως τη νέα σεζόν θα παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο, ειδικά στην Ευρωλίγκα. Από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Σχετικά με τη συνύπαρξή του με τους Φραγκίσκο Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους αθλητές να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους όπως ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Και μόνο η παρουσία τους στο γήπεδο αποτελεί κίνητρο να δίνεις το 100% κάθε μέρα».

Τέλος, αναφέρθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Θέλουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας, ώστε να δημιουργήσουν την ατμόσφαιρα που ξέρουν. Μας έλειψαν πολύ πέρσι».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ