Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πινγκ πονγκ: Έπεσε “μαχόμενος” ο Γκιώνης!

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν πάρα πολύ καλός, κατέθεσε ψυχή, αλλά, δε κατάφερε να κερδίσει και να περάσει για πρώτη φορά στους 16 καλύτερους αθλητές ενός ολυμπιακού τουρνουά.

Ο 41χρονος άσος πήρε το πρώτο σετ με 7-11. Στη συνέχεια ο Νο.13 της παγκόσμιας κατάταξης Γιουνγκ-σικ Γιουνγκ ανέβασε ρυθμούς και πήρε το δεύτερο σετ με το ίδιο σκορ. Ο Παναγιώτης Γκιώνης αντέδρασε παίρνοντας τα δύο επόμενα σετ με 8-11 και 10-12 αντίστοιχα. Στο 5ο και κρισιμότερο σετ όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια ο Γκιώνης μπήκε πολύ δυνατά και έφτασε στο 4-10, έχοντας 6 ματς – ποιντ για να τελειώσει το παιχνίδι, ο Κορεάτης πρωταθλητής όμως πήρε 8 σερί πόντους και κατέκτησε το σετ. Στο επόμενο σετ ο 29χρονος άσος με τη ψυχολογία στα “ύψη” κατάφερε να κάνει το 11-6 και να ισοφαρίσει.

Στο τελευταίο σετ του αγώνα ο “Αθηναίος” αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ήταν τρομερός, το πάλεψε πάρα πολύ, με αποκορύφωμα το τελευταίο πόντο του ματς όπου έβγαλε εξαιρετικές άμυνες απέναντι στο κατά 12 χρόνια νεότερό του Γιουνγκ-σικ Γιουνγκ. Τελικά όμως δε τα κατάφερε χάνοντας με 14-12, αλλά πέφτοντας με ψηλά το κεφάλι απέναντι στο Νο.13 της παγκόσμιας κατατάξης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ