Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Ανακοίνωση του Κολοσσού για τα εισιτήρια διαρκείας

Η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα είναι κάτι που το περιμέναμε εδώ και καιρό. Έτσι βλέπουμε καθημερινά ανακοινώσεις από τις ομάδες της Basket League σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς. Τελευταίος προστέθηκε σε αυτή τη λίστα ο Κολοσσός Ρόδου.

 

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Κολοσσός Ρόδου στην οποία περιλαμβάνονται όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2021-22. Η ομάδα του σμαραγδένιου νησιού που αγωνιστικά κάνει μία πολύ αξιόλογη προσπάθεια να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο νέο πρωτάθλημα, καλεί τον κόσμο της να σταθεί συμπαραστάτης προμηθευόμενος το διαρκείας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Μετά από έναν χρόνο, επιτέλους ήρθε η ώρα να σας έχουμε ξανά κοντά μας!

Από την Παρασκευή 30/07/21 και μέχρι 31/8/21 θα πραγματοποιούνται  ΜΟΝΟ ανανεώσεις των κατόχων διαρκείας της περιόδου 2019 – 2020, οι οποίοι θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους σε προνομιακή τιμή, λόγω της διακοπής της σεζόν 2019-2020. Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής, όλες οι θέσεις πλέον θα πωλούνται στην κανονική τιμή.

Οι πωλήσεις σε νέους κατόχους θα ξεκινήσουν την 01/09/2021.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

ΖΩΝΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΣΟΥΝ ΕΩΣ 31/8 ΤΙΜΗ ΑΠΟ 1/9
-BASIC (Πέταλο Α & Β): 100 € 130 €
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ: Γονέας: 100€                                                         1ο παιδί: 50€                                                        2ο παιδί: 25€                                                       3ο παιδί: Δωρεάν Γονέας: 100€                                                         1ο παιδί: 50€                                                      2ο παιδί: 25€                                                      3ο παιδί: Δωρεάν
ΕΦΗΒΙΚΟ 16-18 ΕΤΩΝ: 70 € 70 €
ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΑΝΕΡΓΩΝ: 70 € 70 €
ΑΜΕΑ άνω του 67%: 50 € 50 €
– PREMIUM ( Θύρες 1-2-3-4): 160 € 200 €
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ: Γονέας:100€

1οπαιδί:50€                                                        2οπαιδί: 25€                                                       3οπαιδί: Δωρεάν

Γονέας:100€                                                         1ο παιδί: 50€                                            2οπαιδί: 25€                                                      3ο παιδί: Δωρεάν
ΕΦΗΒΙΚΟ 16-18 ΕΤΩΝ: 120 € 120 €
GOLD 1 & 3: 300 € 400 €
ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ Α’ ΣΕΙΡΑ: 800 € 1.000 €
ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ Β’ ΣΕΙΡΑ: 500 € 700 €
ΒΟΧ 10 ατόμων: 4.000 € 4.500 €
BOX 5 ατόμων: 2.000 € 2.500 €
ΕΞΏΣΤΕΣ 9 ατόμων: 2.000 € 2.500 €

 

Η προσκόμιση της ταυτότητας, του ΑΜΚΑ και του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης είναι απαραίτητο για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας.

Παιδικό εισιτήριο (περιορισμένες θέσεις)

Παιδιά έως 15 ετών (γεννηθέντες από την 1/1/2006 και μετά): Για την αγορά παιδικού εισιτηρίου απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση του ΑΜΚΑ και το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού.

Εφηβικό Εισιτήριο (περιορισμένες θέσεις)

Για την αγορά εφηβικού εισιτηρίου από 16 έως 18 ετών (γεννηθέντες 1/1/2003 έως 1/1/2005 είναι απαραίτητη η προσκόμιση του ΑΜΚΑ.

Φοιτητικό εισιτήριο (περιορισμένες θέσεις)

Για την αγορά φοιτητικού εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του ΑΜΚΑ καθώς και βεβαίωση σπουδών από το αντίστοιχο ίδρυμα σε ισχύ.

Εισιτήριο Ανέργων (περιορισμένες θέσεις)

Οι άνεργοι με την προσκόμιση της ταυτότητας και του ΑΜΚΑ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους αποκλειστικά στα Πέταλα Α & Β.

Για την αγορά εισιτηρίου ανέργων απαιτείται η προσκόμιση βεβαίωσης ανεργίας σε ισχύ.

Εισιτήριο ΑΜΕΑ (περιορισμένες θέσεις)

Για την έκδοση εισιτηρίου διαρκείας ΑΜΕΑ, είναι απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση πιστοποιητικού αναπηρίας με ποσοστό 67% και πάνω.

Οικογενειακό εισιτήριο (περιορισμένες θέσεις)

Για την αγορά οικογενειακού εισιτηρίου απαιτείται πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Τα εισιτήρια διαρκείας εξασφαλίζουν την είσοδο σε όλους τους εντός έδρας αγώνες για το πρωτάθλημα και το Κυπέλλο Ελλάδος.

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ

  • Κατά την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας από τα Γραφεία της ΚΑΕ, απαραίτητη είναι η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης.
  • Εάν η αγορά του εισιτηρίου διαρκείας γίνει online, η παραλαβή της κάρτας θα γίνεται από τα γραφεία της ΚΑΕ, με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Η ΚΑΕ διατηρεί το δικαίωμα να μην παραδώσει την κάρτα διαρκείας ένα ο κάτοχος δεν προσκομίσει τα παραπάνω πιστοποιητικά.
  • Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels διατηρεί το δικαίωμα να μεταφέρει τον κάτοχο κάθε εισιτηρίου σε οποιαδήποτε θέση του διαζώματος που αναγράφεται στην κάρτα του ή άλλου διαζώματος αντίστοιχης αξίας, σε εκτέλεση των οδηγιών του υγειονομικού πρωτοκόλλου που αφορά στη διεξαγωγή της αντίστοιχης αθλητικής συνάντησης.

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνεται με ταυτοπροσωπία και σύμφωνα με την σχετική απόφαση της Πολιτείας, θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν:

  • Πιστοποιητικό εμβολιασμού COVID-19
  • Πιστοποιητικό νόσησης COVID-19 (μετά τη λήξη του Πιστοποιητικού, πρέπει να προσκομιστεί βεβαίωση εμβολιασμού)
  • Οι ανήλικοι δώδεκα (12) έως δεκαπέντε (15) ετών προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, το οποίο επιδεικνύεται στην είσοδο την ημέρα του αγώνα .
  •  Οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα το οποίο επιδεικνύεται στην είσοδο την ημέρα του αγώνα .
  • Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με τη χρήση ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και Rapid Tests και, όπου υπάρχει η δυνατότητα, διενεργείται αντίστοιχος έλεγχος και κατά την έκδοση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.
  • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Για την είσοδο στο γήπεδο, ισχύουν οι εκάστοτε όροι και προϋποθέσεις που εφαρμόζονται με απόφαση της Πολιτείας.

Σημαντική διευκρίνιση: Σε περίπτωση που υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από την Πολιτεία και τις αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές, με την οποία θα διαφοροποιηθεί και θα είναι μικρότερο του 80% το επιτρεπτό ποσοστό εισόδου φιλάθλων στο γήπεδο, τότε θα τεθεί σειρά προτεραιότητας της εισόδου στο γήπεδο με προτεραιότητα ανάλογα της αξίας των καρτών.

Σημείο Πώλησης (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 14:00):

ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΟΛΟΣΣΟΣ Η HOTELS KAE

Πλατεία Βρούχου 1

85100 – Ρόδος

Τηλ: 2241022261 – Email: info@kolossosbc.gr

Online πώληση: https://www.viva.gr/tickets/sports/kolossos-hhotels-2021-22/

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ