Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024

Καθοριστικό βήμα για την πρόκριση

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε πριν από λίγη ώρα η Δραμινή Άννα Κορακάκη στις βολές ακριβείας και με επίδοση 294/300 κατέλαβε τη 2η θέση.

 

Η δις Ολυμπιονίκης ετοιμάζεται πλέον για τον αγώνα της Παρασκευής (30/7), όπου εκεί θα κριθεί και η συμμετοχή της στον τελικό των 25μ. σπορ πιστόλι, ενώ σε δηλώσεις της στην κάμερα της ΕΡΤ, έμεινε ικανοποιημένη με τον τρόπο που διαχειρίστηκε την πίεση:

«Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας.Έχουν όλοι οι αθλητές πίεση.Κατάφερα να διαχειριστώ την πίεση.Είμαστε ακριβώς στα μισά.Για κάθε αθλήτρια δεν μπορεί να πεις κανείς τίποτα.Η κατάταξη που βλέπετε σήμερα μπορεί να αλλάξει αύριο.Με τον πατέρα μου μιλούσαμε καθαρά για τεχνικά θέματα και για τη διαχείριση του άγχος μου στις βολές.Αυτό γίνεται για να αποφορτιστεί ο σκοπευτής ή η σκοπεύτρια.Μας δίνεται αυτή η ευκαιρία ζητώντας σχετική άδεια.

Δεν αισθάνομαι την πίεση.Θα με δυσκόλευε στον αγώνα.Είμαι προσηλωμένη στο τι πρέπει να κάνω στον αγώνα και τι όχι.Είναι πολύ μεγάλο ατού το γεγονός ότι το σκοπευτήριο του δεύτερου προκριματικού είναι ίδιο με αυτό που θα γίνει ο τελικός».

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ