Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Όλα δείχνουν συμφωνία ΠΑΟΚ και Τζιοβίνκο

Έπειτα από πολυήμερες και σκληρές διαπραγματεύσεις, ο Τζιοβίνκο εδώ και λίγες ώρες είναι κι επίσημα ελεύθερος και όλα δείχνουν, ότι θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Μία υπόθεση, η οποία τράβηξε αρκετά, ωστόσο ήταν μία δύσκολη περίπτωση ο Ιταλός, καθώς στην Αλ Χιλάλ, έπαιρνε το ποσό των 6 εκατομμυρίων ετησίως, πόσο απλησίαστο για τα ελληνικά δεδομένα, αλλά και για άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Καταλυτικό ρόλο  έχει παίξει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναφερόταν συχνά στον Ιταλό ποδοσφαιριστή για το αγωνιστικό του προφίλ, αλλά και για την άψογη συνεργασία την οποία είχαν, καθόλη την διάρκεια της παρουσίας του Ρουμάνου προπονητή και του ίδιου στην Αραβία.

Τέλος, οι μάνατζερ του, προσπάθησαν να μπλέξουν και άλλους ενδιαφερόμενους για τον Τζιοβίνκο, ενδεχομένως για να αυξήσει ο Δικέφαλος του Βορρά τις απολαβές του ή για να πιέσει και την Αλ Χιλάλ για να του δώσει την αποζημίωση και να μείνει ελεύθερος.

Αυτό συνέβη σήμερα το πρωί, με τον Ιταλό μεσοεπιθετικό να αποχαιρετά συμπαίκτες και οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ανοίγει ο δρόμος για τον ερχομό του στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ