Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ατρόμητος: Ισοπαλία με Σαραγόσα στο τελευταίο φιλικό στην Ισπανία

Ισόπαλο 1-1 έληξε το τελευταίο παιχνίδι του Ατρομήτου απέναντι στη Σαραγόσα στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας του επί ισπανικού εδάφους.

 

Η ομάδα του Περιστερίου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο αθλητικό κέντρο «Pinatar Arena» της Μούρθια στην Ισπανία μετά από παραμονή 2 εβδομάδων.

Μετά τις ήττες στα 4 πρώτα φιλικά από Έλτσε (1-6), Βαλένθια (0-3), Χετάφε (0-3) και Λεβάντε (1-2) ήρθε και το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα με τη Σαραγόσα. Οι παίκτες του Άνχελ Λόπεθ απέσπασαν ισοπαλία με σκορ 1-1 εμφανίζοντας βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τα παιχνίδια που προηγήθηκαν.

Το σκορ άνοιξε για την ισπανική ομάδα ο Φραν Γκάμεθ, στο 39′, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ενώ για τους Περιστεριώτες ισοφάρισε ο Οικονομίδης στο 87′, με τον τεχνικό του Ατρομήτου να έχει αποβληθεί λίγο νωρίτερα για διαμαρτυρία.

Ατρόμητος (Άνχελ Λόπεθ): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Στρούγγης (44’ Μουνίθ, 57’ Οικονομίδης), Αθανασίου (74’ Καστεγιάνο), Σάλομον, Νάτσος, Καρτάλης (78’ Κωτσόπουλος), Πισάνο (69’ Τριμμάτης), Κλωναρίδης (46’ Μπεντινέλι), Κουλούρης (90’ Μπουλάρι)

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ