Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δύο αποκλεισμοί στα πρωινά του Στίβου

Δεν τα κατάφεραν οι Έλληνες αθλητές στα πρωινά (ξημερώματα ώρα Ελλάδος) αγωνίσματα του Στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια.

 

Δύο ελληνικές συμμετοχές είχαμε σήμερα (3/8) τα ξημερώματα στο Στίβο χωρίς όμως να χαρούμε κάποια πρόκριση.

Ο Δημήτρης Τσιάμης στα προκριματικά του τριπλούν δεν κατάφερε να περάσει στον επόμενο γύρο καθώς είχε ένα ολοκληρωμένο άλμα το οποίο ήταν άκυρο, ενώ τα άλλα δύο που είχε δικαίωμα να επιχειρήσει τα άφησε αφού ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι. Έτσι η ατυχία στέρησε από τον έμπειρο αθλητή μας τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από τη συμμετοχή. Όπως δήλωσε μετά τον αγώνα πρόκειται για ένα τραύμα που τον ταλαιπωρούσε και δεν μπόρεσε να ξεπεράσει.

Την ίδια τύχη είχε και η Ειρήνη Βασιλείου που αγωνίστηκε στα 400μ. και τερμάτισε στην 5η θέση της σειράς της στα προκριματικά με χρόνο 53.16 και δεν κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά.

Πλέον το ελληνικό ενδιαφέρον των φίλων του Στίβου στρέφεται στον Εμμανουήλ Καραλή που θα πάρει μέρος σε λίγη ώρα (13:20) στον Τελικό του επί κοντώ και στον Κώστα Δουβαλίδη που θα τρέξει λίγη ώρα αργότερα (13:42) στον προκριματικό των 110μ. με εμπόδια των ανδρών.

Ευχόμαστε και στους δύο αθλητές μας καλή επιτυχία!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ