Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Έμεινε «ζωντανός» (Video)

Σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Λουντογκόρετς, με τα γκολ των Κιρίλ Ντεσπόντοφ στο 50′ και του Αγκιμπού Καμαρά στο 87ο λεπτό, ο οποίος έσωσε την παρτίδα για την Ελληνική ομάδα.

 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν φάσεις για να ανοίξουν το σκορ από το 1ο ημίχρονο, αλλά ο νεαρός κίπερ Τζολάκης ήταν σε καλή βραδιά.Όταν οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν πίσω στο σκορ με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, ανέβασαν σταδιακά την απόδοσή τους και στο τέλος έμειναν «ζωντανοί» για τη ρεβάνς στη Βουλγαρία, που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 10 Αυγούστου (21.00 – MEGA, Novasports2).

 

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Μπα, Σεμέδο, Σισέ (53′ Ελ Αραμπί), Ρέαμπτσιουκ, Λαλά (62′ Ανδρούτσος), Κούντε (46′ Εμβιλά), Καμαρά, Μασούρας, Βαλμπουενά (72′ Αγκιμπού Καμαρά), Χασάν.

Λουντογκόρετς: Καχλίνα, Ικόκο, Πλαστούν, Βερντόν, Νεντιάλκοφ, Σόουζα (73′ Σαντάνα), Γκονσάλβες, Μποτζί, Ντεσπόντοφ, Τεκπετέι (82′ Σισίνιο), Σωτηρίου (89′ Βάντερσον).

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ