Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επίδειξη ανθρωπιάς από την Εθνική Πόλο!

Οι ασημένιοι ολυμπιονίκες της Εθνικής μας ομάδας Πόλο απέδειξαν για άλλη μία φορά το μεγαλείο ψυχής που διαθέτουν προσφέροντας το μισό από το πριμ που θα πάρουν από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στους πυρόπληκτους της χώρας μας!

 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής πόλο με την κατάκτηση για πρώτη φορά του ασημένιου μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να τους ανταμείψει με ένα γενναίο πριμ 200.000 ευρώ. 

Οι διεθνείς μας όμως προέβησαν χωρίς δεύτερη σκέψη σε μία πολύ σπουδαία κίνηση καθώς αποφάσισαν να χαρίσουν το μισό ποσό του πριμ, δηλαδή 100.000 ευρώ, στους συμπατριώτες μας που έχουν πληγεί από τις φωτιές των τελευταίων ημερών. Για άλλη μια φορά φανερώνουν το ήθος και τον αδαμάντινο χαρακτήρα που διαθέτουν. Η αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο που τόσο έχει ανάγκη αυτές τις δύσκολες ώρες από τη συμπαράσταση όσων μπορούν να του την προσφέρουν είναι υψίστης σημασίας και οι πολίστες μας δείχνουν πως διαθέτουν τέτοια χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα εκ μέρους της Εθνικής ομάδας ο αρχηγός της Γιάννης Φουντούλης δήλωσε τα εξής:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους».

Η σχετική ανάρτηση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) στο twitter:

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ