Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες για το χάντμπολ του ΠΑΟΚ!

Σε εξέλιξη πρέπει να βρίσκεται αυτή την ώρα η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ στο “Σπίτι του Χάντμπολ” στη Μίκρα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 

 

Εν μέσω συνεχόμενων ανακοινώσεων που αφορούν ανανεώσεις και μεταγραφές παικτών το ανδρικό τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ξεκινάει σήμερα (9/8) την προετοιμασία του για τη σεζόν 2021-22. Μία σεζόν πολύ απαιτητική αφού η ομάδα θα συμμετάσχει σε τρεις διοργανώσεις, πρωτάθλημα Hanball Premier, Κύπελλο Ελλάδος και EHF European Cup, κάτι που όμως γεμίζει όλους στο ασπρόμαυρο στρατόπεδο με όρεξη για δουλειά.

Ελπίδα και επιθυμία τόσο της διοίκησης του τμήματος όσο και του ίδιου το κόουτς Πάνου Γούσιου και των παικτών του είναι να επαναλάβει ο Δικέφαλος μία χρονιά σαν την περσινή και ίσως ακόμα καλύτερη. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη λένε οπότε η συμμετοχή σε δύο τελικούς πέρσι, πρωταθλήματος και κυπέλλου, αποτελεί οδηγό για πορεία τουλάχιστον παρόμοια.

Το Γραφείο Τύπου του Α.Σ. ΠΑΟΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση-ενημέρωση:

Την πρώτη προπόνηση, της νέας χρονιάς, θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 9 Αυγούστου και ώρα 17:30, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», το τμήμα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» μετά την περσινή πετυχημένη πορεία τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο, επιστρέφουν στο γήπεδο με στόχο την προετοιμασία ακόμα μίας απαιτητικής χρονιάς, η οποία έχει και την πρόκληση του EHF European Cup.

Ο ανανεωμένος ΠΑΟΚ ξεκινά την σκληρή δουλειά υπό το βλέμμα του προπονητή, Παναγιώτη Γούσιου, προκειμένου να εμφανιστεί έτοιμος όταν έρθει η ώρα των επίσημων παιχνιδιών.

Καλή χρονιά «μάγκες»!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ