Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Με ηγέτη τον Τσόλακ η Μάλμε στα πλέι οφ του Champions League (Videos)

Ο Αντόνιο Τσόλακ σκόραρε δύο φορές απέναντι στη Ρέιντζερς και έστειλε την Μάλμε ένα βήμα πριν τους Ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης!

 

Ο Αντόνιο Τσόλακ φαίνεται πως έχει ξαναβρεί τον καλό του εαυτό στη Σουηδία και τη Μάλμε, στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ. Μπορεί οι άνθρωποι του Δικεφάλου να μην έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοσή του σε όσους αγώνες χρησιμοποιήθηκε πέρσι, καθώς σε καμία περίπτωση δεν έπιασε τα νούμερα που τον συνόδευαν στη μέχρι πρότινος καριέρα του στην Κροατία, αλλά ο 27χρονος επιθετικός πραγματικά βγάζει μάτια με τη φανέλα της σουηδικής ομάδας.

Από την ώρα που δόθηκε δανεικός στους Σκανδιναβούς η επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα είναι συνεχόμενη. Έτσι και στο χθεσινό (10/8) παιχνίδι στη Γλασκόβη απέναντι στη Ρέιντζερς στη ρεβάνς της νίκης της Μάλμε στη Σουηδία με 2-1 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ο Κροάτης φορ ήταν αυτός που με δύο δικά του τέρματα μέσα σε ένα πεντάλεπτο (53′-58′) ανέτρεψε το 1-0 με το οποίο προηγούνταν οι γηπεδούχοι. Το σκορ για την ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ είχε ανοίξει στο 18′ ο Αλφρέδο Μορέλος. 

Η Μάλμε με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (2-1) απέκλεισε τους Σκωτσέζους και θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ του Champions League τη Λουντογκόρετς από τη Βουλγαρία που έβγαλε εκτός διοργάνωσης τον Ολυμπιακό στη διαδικασία των πέναλτι.

Όσον αφορά τον ίδιο τον Τσόλακ, το σίγουρο είναι ότι ξανά ανέβασε την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, κάτι που ευνοεί και τον ίδιο αλλά και τον ΠΑΟΚ στον οποίο ανήκει, καθώς σε ενδεχόμενη μεταγραφή του οι ασπρόμαυροι θα αποκομίσουν πολύ καλά οικονομικά οφέλη.

Δείτε τα δύο γκολ του Κροάτη επιθετικού στη χθεσινή νίκη της Μάλμε:

 

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ