Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

“Καναρίνι” και επίσημα ο Τζόλης! (Video)

Δεν άργησε να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Χρήστου Τζόλη από τον ΠΑΟΚ στη Νόριτς με την αγγλική ομάδα να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την απόκτησή του πριν από λίγο.

 

Παίκτης της Νόριτς είναι και με τη βούλα εδώ και λίγη ώρα ο Χρήστος Τζόλης. Το μεγάλο όνειρο της συμμετοχής στο κορυφαίο και πιο ανταγωνιστικό κατά πολλούς πρωτάθλημα του κόσμου γίνεται πραγματικότητα στα 19 του μόλις χρόνια!

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του διεθνή νεαρού μεσοεπιθετικού την περσινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ τράβηξαν τα βλέμματα αρκετών συλλόγων από τη γηραιά ήπειρο αλλά αυτοί που τελικά τον κέρδισαν με την επιμονή αλλά και το ποσό που προσέφεραν ήταν οι πρωταθλητές της Champioship, τα “καναρίνια” του αγγλικού ποδοσφαίρου. Εκεί ο Τζόλης θα έχει συμπαίκτη ξανά τον Δημήτρη Γιαννούλη ο οποίος ακολούθησε το ίδιο δρομολόγιο τον περασμένο χειμώνα και αναμένεται να συνθέσουν μαζί ένα πολύ καλό δίδυμο στην αριστερή πλευρά των Άγγλων.

Η αγγλική ομάδα στην ανάρτησή της στο twitter με την οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα άσσου αναφέρει: Είμαστε χαρούμενοι να ανακοινώσουμε την υπογραφή από τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα του διεθνή ακραίου Χρήστου Τζόλη!

Τα πρώτα λόγια του ίδιου του παίκτη ως μέλος των “καναρινιών” ήταν τα εξής: Θέλω να δω τους φιλάθλους μας όσο γίνεται πιο γρήγορα!

Δείτε και την πρώτη επίσημη φωτογράφιση του Χρήστου Τζόλη με τη φανέλα της νέας του ομάδας:

Η Νόριτς ανέβασε και βίντεο με τις πρώτες στιγμές του Τζόλη στην Αγγλία:

Από τη μεριά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση με την οποία αποχαιρετά το Golden boy του ελληνικού ποδοσφαίρου:

O ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία του με τη Νόριτς για τη μεταγραφή του Χρήστου Τζόλη κι εύχεται στο Golden Boy κάθε επιτυχία στην Premier League και στη συνέχεια της καριέρας του.

Η ιστορία του Τζόλη με τον Δικέφαλο ξεκίνησε το 2010. Πέρασε από όλα τα στάδια του PAOK Academy, έκανε ρεκόρ, κατέκτησε τίτλους, σκόραρε 100 φορές σε μία σεζόν, μέχρι που τον Ιούλιο του 2020 σε ένα παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό έκανε το όνειρό του πραγματικότητα και πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Τους τελευταίους 14 μήνες έζησε το παραμύθι του με τον ΠΑΟΚ. Αγωνίστηκε σε 57 αγώνες, σκόραρε 17 φορές, έδωσε 10 ασίστ, κατέκτησε ένα Κύπελλο Ελλάδας, αναδείχθηκε MVP της σεζόν 2020-21 από το κοινό του Δικεφάλου κι έκανε όλη την Ευρώπη να ασχοληθεί μαζί του. Η πορεία του με τον ΠΑΟΚ του έστρωσε τον δρόμο προς το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League. Στη νεοφώτιστη Νόριτς. Παρέα με τον Δημήτρη Γιαννούλη.

Καλή επιτυχία Golden Boy!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ