Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Η δουλειά έγινε, αλλά ο χρόνος πιέζει

Ο ΠΑΟΚ έκανε το χρέος του απέναντι στην Μποχίμιανς χθες το βράδυ στην Τούμπα, όμως η ομάδα δείχνει πως χρειάζεται ενίσχυση άμεσα.

Σαφώς και δεν είναι επίτευγμα η πρόκριση για τον Δικέφαλο του Βορρά, ωστόσο η ποιότητα της ομάδας ήταν αυτή που επικράτησε απέναντι στους φιλόδοξους Ιρλανδούς. Έχοντας λοιπόν μία πρώτη εικόνα, είναι σαφές πως η ένταση και η ταχύτητα λείπουν από την ομάδα. Ο Μπορίλ θα είναι αυτός ο οποίος εκτός απροόπτου θα καλύψει το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ήδη και ο εξτρέμ ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Τζόλη είναι σε προεργασία.

Ο Τζιοβίνκο παραμένει ο διακαής πόθος του Λουτσέσκου για την θέση πίσω από τον σέντερ φορ, ενώ στο τραπέζι, πέφτει ένας γρήγορος χαφ και ένας τερματοφύλακας. Αρκετές κινήσεις για τον εναπομένοντα χρόνο, μιας και απομένουν 18 μέρες για την ολοκλήρωση των μεταγραφών. Συνήθως όμως, ο Δικέφαλος τότε κινείται. Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των μεταγραφών.

Πλέον, υπάρχει και ο προβληματισμός για την θέση του σέντερ φορ, μιας και ο Ολιβέιρα, τραυματίστηκε σοβαρά χθες και γίνονται διάφορες σκέψεις. Ένα ακόμη μέτωπο το οποίο άνοιξε σε τάιμινγκ που ήδη ήταν φορτωμένο για τους ασπρόμαυρους.

Για την ώρα δεν προκύπτει κάτι ξεκάθαρο στην θέση του επιθετικού, αλλά τις επόμενες μέρες θα έχουμε εικόνα και από εκεί. Ο Λουτσέσκου δείχνει αισιόδοξος, όμως η ταχύτητα, η ένταση και το νέο αίμα, λείπει αυτή την στιγμή από τον κορμό της ομάδας.

Καυτό θα είναι το συγκεκριμένο διάστημα, μιας και ακολουθούν τα παιχνίδια με την Ριέκα. Ο χρόνος που κέρδισε ο Δικέφαλος, είναι ελάχιστος και σίγουρα όσο αδειάζει η κλεψύδρα θα δυσκολεύει η κατάσταση. Μία ομάδα που ναι μεν έχει ποιότητα, αν δεν καλύψει τα κενά έντασης και ταχύτητας, πιθανό να έχει προβλήματα κατά την διάρκεια της σεζόν.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ