Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Επίσημο: Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Βαράν! (Video)

Την ώρα που οι “μπέμπηδες” αντιμετωπίζουν στην πρεμιέρα της Premier League τη Λιντς στο Ολντ Τράφορντ η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει μέσω social media την επισημοποίηση της μεταγραφής του Ραφαέλ Βαράν από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε κάνει από την αρχή αυτής της μεταγραφικής περιόδου τις κινήσεις της με στόχο την απόκτηση του διεθνή Γάλλου αμυντικού Ράφαελ Βαράν προσφέροντας ένα ποσό κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ που ζητούσαν οι “μερέγκες” της Μαδρίτης για να τον παραχωρήσουν.

Η πίεση τελικά των Άγγλων απέδωσε καρπούς και πριν από λίγη ώρα δημοσίευσαν τόσο στην επίσημη ιστοσελίδα τους όσο και στους λογαριασμούς τους στα social media την είδηση ότι φέρνουν στο “Θέατρο των ονείρων” τον πρώην πια σέντερ μπακ της Ρεάλ και της Εθνικής Γαλλίας.

Η ενημέρωση αναφέρει αναλυτικά:

Η ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΒΑΡΑΝ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ράφαελ Βαράν μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Ο Βαράν, 28 ετών, είναι ένας από τους πιο διαφημισμένους παίκτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και έχει κατακτήσει πάνω από 19 τρόπαια στη μέχρι τώρα καριέρα του, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων Champions League, τριών ισπανικών πρωταθλημάτων και του παγκόσμιου κυπέλλου του 2018.

Έχει 79 διεθνείς συμμετοχές με τη Γαλλία και ήταν μέλος του πρόσφατου ρόστερ της Εθνικής Γαλλίας στο EURO 2020.

Ο Ράφαελ Βαράν δήλωσε: “Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία από τις πιο εμβληματικές ομάδες στον κόσμο και η ευκαιρία να έρθω εδώ και να αγωνιστώ στην Premier League είναι κάτι που δεν θα μπορούσα να απορρίψω.

Υπάρχουν ακόμη πολλά περισσότερα που θέλω να πετύχω στην καριέρα μου και ξέρω ότι έρχομαι σε ένα σύνολο μεγάλων παικτών που όλοι θα έχουν την ίδια αποφασιστικότητα να κερδίσουν αγώνες και τίτλους. Έχοντας μιλήσει με τον προπονητή μπορώ να γνωρίζω πόση βελτίωση έχει γίνει τα τελευταία χρόνια και ότι έρχομαι σε μία ομάδα έτοιμος να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο.

Θέλω να κάνω εντύπωση εδώ και θα δώσω τα πάντα για να γίνω μέρος της ένδοξης ιστορίας αυτού του συλλόγου.”

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είπε: “Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο τα τελευταία 10 χρόνια. Ο Ράφαελ είναι αποδεδειγμένα ένας νικητής τον οποίο προσεγγίζαμε για πολύ καιρό και ξέρουμε πόσο αφοσιωμένος επαγγελματίας είναι. 

Έχουμε μεγάλο βάθος διεθνών αμυντικών και θα προσθέσουμε τις τεράστιες ηγετικές  ικανότητές του σε αυτό το σύνολο. Είναι μοναδικός αμυντικός με σπάνιο συνδυασμό χαρακτηριστικών κορυφαίου επιπέδου που γνωρίζω ότι θα εμπνεύσουν τους νεαρότερους παίκτες μας.

Έχει κερδίσει τα πάντα που μπορούσε να κερδίσει αλλά ξέρω ότι έχει θέληση να πετύχει, δεν μπορώ να περιμένω να τον καλωσορίσω στην ομάδα.”

Οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσίασαν επίσημα στο κοινό τους στο κατάμεστο Ολντ Τράφορντ το νέο τους απόκτημα που κρατούσε τη φανέλα με τον αριθμό 19 πριν την έναρξη του αγώνα με τη Λιντς για την πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ