Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γκολ και θέαμα στο Κλεάνθης Βικελίδης – Ανεπίσημο Ντεμπούτο για Ιτούρμπε και Λούμορ

Εχθές ο Άρης έδωσε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο αυτή τη φορά την ομάδα του Βόλου. Το παιχνίδι είχε πλούσιο θέαμα και γκολ με τον Άκη Μάντζιο να βγάζει ακόμη περισσότερα χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς ξεκίνησε το παιχνίδι επιλέγοντας κατά κάποιο τρόπο ” τους βασικούς ” παίκτες που σκέφτεται για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Εντιαγέ κέρδισε τις εντυπώσεις, ο Λούμορ έδειξε κάποια πράγματα στο ντεμπούτο του, ενώ να αναφέρουμε πως ντεμπούτο έκανε και ο Χουάν Ιτούρμπε, ο οποίος θέλει λίγο χρόνο ακόμη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Άρη να πιέζει ψηλά, να προσπαθεί να βρει χώρους για να φανεί απειλητικός έχοντας μάλιστα και την κατοχή στα πόδια του. Στο 20′ ο Άρης κέρδισε το κόρνερ και ο Φαμπιάνο με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Άρη. Ο Άρης δεν έμεινε εκεί, συνέχισε να πιέζει και στο 27′ ο Μπερτόγλιο με ατομικό ενέργεια και λίγη τύχη μπήκε στην περιοχή και πλάσατε στην γωνία τον Κλέιμαν για το 2-0. Ο Βόλος είχε ένα πολύ καλό 5λεπτο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 41′ ο Πουρίτα μπήκε στην περιοχή καθώς τον ξέχασε η άμυνα του Άρη στο δεύτερο δοκάρι, τσίμπησε την μπάλα με το κεφάλι προλαβαίνοτας τον Ντένις και έγραψε το 2-1. Στο 45ο λεπτό και πριν μπούμε στις καθυστερήσεις, ο Μπαρτόλο κέρδισε την μπάλα μετά από λάθος συνεργασία του Ντένις και του Φαμπιάνο και πλάσαρε για το 2-2.
Το δεύτερο ημίχρονο μας επεφύλασσε 3 ακόμη τέρματα και πιο συγκεκριμένα ο Γκάμα στο 49′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 3-2 για τον Άρη, ο Τεραζίου μετά από αδράνεια στην άμυνα του Άρη και κοντινό πλασέ το 3-3 και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Άρης κέρδισε και δεύτερο πέναλτι με τον Ματίγια αυτή τη φορά να εκτελεί και να γράφει το τελικό 4-3. Να σημειώσουμε πως ο Εντιαγέ είχε δοκάρι στο 56′.

Ο Άκης Μάντζιος επέλεξε τους παρακάτω 11 ποδοσφαιριστές για να ξεκινήσουν το παιχνίδι : 

Ντένις, Σούντγκρεν (76΄Σάκιτς), Λούμορ (53΄ Γκάνεα), Μπεναλουάν (46΄ Δεληζήσης), Φαμπιάνο (82΄ Ασλανίδης), Εντιαγέ (69΄ Τζέγκο), Σάσα (85΄Ματίγια), Γκάμα (53΄ Μαντσίνι), Μπερτόγλιο (76΄ Ιτούρμπε), Γκαρσία (69΄ Χαιροβιτς), Μάνος (85΄ Ντουάρτε)

Ο Γκιγιέρμο Αμπασκάλ επέλεξε τους παρακάτω 11 ποδοσφαιριστές για να ξεκινήσουν το παιχνίδι : 

Κλέιμαν (68΄ Κότνικ), Μπαριέντος (69΄ Νίνης), Μπαρτόλο, Φερνάντες (46΄ Βοιτκόφσκι), Φεράρι, Γκιουλέν (68΄ Γκρίλο), Πουρίτα (69΄ Κούζντρα), Ρεγκατίν (69΄ Τερεζίου), Ρομέρο (68΄ Ράινερ), Φαν Φέερτ (69. Ροσέρο), Τσοκάνης (69΄ Σοάρες)

Να θυμίσουμε πως η πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της Super League ήταν κανονικά προγραμματισμένη για τις 21-22 Αυγούστου, αλλά είναι στον αέρα καθώς στη Γενική Συνέλευση της περασμένης Παρασκευής, οι ομάδες, δεν ψήφισαν για την προκήρυξη του πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ δεν έδωσαν το «παρών» και έτσι δεν μπόρεσε να προχωρήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Η νέα Γενική Συνέλευση έχει οριστεί για την Τρίτη 17 Αυγούστου αναμένοντας να δούμε εάν θα βρεθεί λύση και ξεκινήσει κανονικά το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το Πρωτάθλημα

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ