Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός: “Ψήνεται” (;) επιστροφή Μανωλά

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ο Κώστας Μανωλάς έχει εκφράσει στη Νάπολι την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό πριν το τέλος μάλιστα αυτής της μεταγραφικής περιόδου.

 

Η φημολογούμενη αποχώρηση του Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό και η μετακόμισή του στην Αγγλία και την Premier League για λογαριασμό της Γουλβς υποχρεώνει τους ερυθρόλευκους να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του. Αυτό μάλιστα πρέπει να γίνει άμεσα καθώς αδειάζει η κλεψύδρα του χρόνου των μεταγραφών ενώ παράλληλα υπάρχουν και αγωνιστικές υποχρεώσεις, έστω και αν η πρεμιέρα της Super League πήρε αναβολή.

Οι αγώνες με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι προ των πυλών και ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε ότι δεν υπολογίζει τον Πορτογάλο για το κέντρο της άμυνας αφήνοντάς τον εκτός της λίστας για τις δύο αναμετρήσεις.

Σε αυτό το κλίμα υπάρχουν δημοσιεύματα από τη γειτονική Ιταλία σύμφωνα με τα οποία ο πρώην στόπερ των πρωταθλητών Ελλάδος και της Εθνικής Κώστας Μανωλάς θέλει να ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα “Calciomercato.it” αναφέρει:

“Ο Κώστας Μανωλάς, μετά από δύο σεζόν στους ατζούρι, ζήτησε από την Νάπολι να μπορέσει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο 30χρονος (που στο συμβόλαιό του έχει διατηρήσει ένα ποσοστό εκμετάλλευσης των δικαιωμάτων εικόνας του) έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να επιστρέψει σπίτι του καθώς υπάρχουν και λόγοι οικονομικής φύσης (έχει οικονομικές δραστηριότητες σχετικές με τον τουρισμό).

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει τις τελευταίες ημέρες ένα δυνατό ενδιαφέρον για τον γεννημένο στην Νάξο αμυντικό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές μας, η ομάδα του Πειραιά προσέφερε στον Μανωλά το ίδιο συμβόλαιο που έχει στην Νάπολι: 4 εκατομμύρια ευρώ σεζόν, δείχνοντας ένα ισχυρό ενδιαφέρον για να εξασφαλίσει τον παίκτη, με έναν πενταετές συμβόλαιο που ωθεί τον παίκτη να ζητήσει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Η Νάπολι, προφανώς, είναι έτοιμη να ικανοποιηήσει τον Μανωλά. Το να απελευθερωθεί από ένα από τα πιο βαριά συμβόλαια μπορεί να είναι μία καλή λύση για την πολιτική με τα χαμηλά συμβόλαια που θέλει να επιβάλλει ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέν΄τις.

Επιπλέον, έχει αποκτηθεί ο Ζουάν Ζεσούς για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της Νάπολι”.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι μια επικείμενη επανασύνδεση Ολυμπιακού-Μανωλά είναι κάτι αρκετά πιθανό αφού και οι συνθήκες είναι κατάλληλες. Τα 10 εκατομμύρια που ζητάει ο ιταλικός σύλλογος μπορούν να καλυφθούν από την πώληση Σεμέδο τον οποίο δεν προτίθενται οι ερυθρόλευκοι να παραχωρήσουν κάτω από αυτό το ποσό.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ