Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ξεκινάει το βόλεϊ του ΠΑΟΚ (Άντρες-Γυναίκες)

Με κοινή ώρα έναρξης σήμερα (18/8) στις 18:00 αλλά σε διαφορετικό κλειστό γυμναστήριο ξεκινάνε την προετοιμασία τους τα τμήματα βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν.

 

Οι διακοπές τελείωσαν και στα ερασιτεχνικά τμήματα του ΠΑΟΚ σηκώνουν μανίκια για να μπουν σε ρυθμούς νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι Κυπελλούχες Ελλάδος Γυναίκες θα πραγματοποιήσουν την πρώτη συγκέντρωση-προπόνηση σε λίγες ώρες (18:00) στο Γήπεδο της Μίκρας ενώ την ίδια ώρα θα έχουμε την “πρώτη” του ανδρικού τμήματος στο PAOK Sports Arena.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ ενημέρωσε για την έναρξη της προετοιμασίας των δύο τμημάτων με τις ακόλουθες ανακοινώσεις στο επίσημο σάιτ του acpaok.gr

Πιάνουν δουλειά οι «Κυπελλούχες»!

Την πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιήσει σήμερα, 18 Αυγούστου και ώρα 18:00 στο Γήπεδο Μίκρας, η Κυπελλούχος ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ.

Η δράση ξεκίνησε με τα πρωινά βάρη στο τμήμα, ωστόσο το απόγευμα οι Κυπελλούχες θα «πατήσουν» γήπεδο, και θα αρχίσουν την προετοιμασία τους υπό τις οδηγίες του Τάκη Φλώρου.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων τον πρώτο καιρό θα κινηθεί όπως είναι φυσιολογικό στην φυσική κατάσταση, με τις παίκτριες του ΠΑΟΚ να ανεβάζουν «στροφές» εβδομάδα με την εβδομάδα.

Καλή αρχή Κυπελλούχες!

«Πρώτη» για το βόλεϊ ανδρών!

Στο PAOK Sports Arena θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 18 Αυγούστου και ώρα 18:00, η πρώτη προπόνηση του τμήματος βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ.

Τα «αποκαλυπτήρια της ομάδας του Γιάννη Καλμαζίδη, θα γίνουν στο «σπίτι» του ΠΑΟΚ, με τους νέους και παλιούς παίκτες του Δικεφάλου να πιάνουν σκληρή δουλειά.

Έχοντας ως στόχο την επιστροφή του ΠΑΟΚ στην κορυφή του ελληνικού βόλεϊ αλλά και μία αξιοπρεπή πορεία στο CEV Challenge Cup, η σκληρή δουλειά θα ξεκινήσει από νωρίς, με το τεχνικό τιμ να έχει διαμορφώσει κατάλληλα το πρόγραμμα του.

Στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, ο Γιάννης Καλμαζίδης και το τεχνικό τιμ θα δώσει βαρύτητα στην φυσική κατάσταση, προκειμένου να προχωρήσει με καλύτερο τρόπο στο κομμάτι της τακτικής.

Καλή χρονιά!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ