Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανακατασκευή στην Ριζούπολη (pics)

Με ανακοίνωση του ο Απόλλων Σμύρνης έκανε γνωστό πως προχωρούν οι διαδικασίες για την ανακατασκευή του γηπέδου στην Ριζούπολη.

Σε ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου της Ριζούπολης, αλλά και του αρδευτικού συστήματος της προχώρησε σύμφωνα με ανακοίνωση η ομάδα του Απόλλων Σμύρνης.

Συγκεκριμένα ο λόγος που προχωρά αυτή η διαδικασία είναι εξαιτίας του μεγάλου καύσωνα που επικράτησε και επηρέασε τον αγωνιστικό χώρο, ενώ μέσα από την ίδια ανακοίνωση η διοίκηση της ομάδας έκανε γνωστό πως θα αγωνίζεται και την φετινή σεζόν στην Ριζούπολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και το φωτογραφικό υλικό:

«Η ΠΑΕ Απόλλων ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας που έχουν αποκτήσει εισιτήρια διαρκείας ή θέλουν να αποκτήσουν εισιτήρια για την φετινή χρονιά, ότι τελικά η ομάδα μας θα αγωνιστεί και φέτος στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Ενημερώνουμε επίσης ότι ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, καταστράφηκε ολοσχερώς μετά τον τελευταίο καύσωνα που έπληξε το Λεκανοπέδιο Αττικής, λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων ενημέρωσε για το πρόβλημα και τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα, από τον οποίο ζήτησε παράταση της μισθωτικής σχέσης με τους ίδιους οικονομικούς όρους, όπως ισχύουν μέχρι σήμερα, ώστε να προχωρήσουμε σε νέα ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου. Η απάντηση που πήραμε από τον Ερασιτέχνη ήταν αρνητική, καθώς θέλει αύξηση των εσόδων του από την ποδοσφαιρική ομάδα. Έτσι πήραμε την απόφαση για την ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου και του αρδευτικού συστήματος, αν και γνωρίζουμε ότι σε λίγους μήνες θα είμαστε έξω από το γήπεδο.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να ενισχύσουν την προσπάθεια μας με την παρουσία τους».

Απόλλων: Εργασίες στον αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης

Απόλλων: Εργασίες στον αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ