Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Βραδιά γηπεδούχων (Videos)

Την έδρα τους εκμεταλλεύτηκαν Μπενφίκα, Μάλμε & Γιάνγκ Μπόις στους πρώτους αγώνες για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς επικράτησαν και πήραν προβάδισμα για τους αγώνες της επόμενης εβδομάδας.

 

Η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου επικράτησε 2-1 της Αιντχόβεν, με τον Ράφα Σίλβα να κάνει το 1-0 στο 10ο λεπτό, ενώ στο 42΄ο Βέιγκλ σημείωσε το 2-0.Ο Γκάκπο μείωσε στο 51′ σε 2-1 και κατάφερε να δώσει περισσότερες ελπίδες στην Ολλανδική ομάδα για τον επαναληπτικό.

 

Στη Σουηδία η Μάλμε κέρδισε με 2-0 την Λουντογκόρετς και πήρε ένα καλό προβάδισμα για το ματς στη Βουλγαρία.Ο Μπιρμαντσέβιτς άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό, ενώ στο 61΄ο Μπέργκετ διαμόρφωσε το 2-0.

Στο ματς της χθεσινής βραδιάς με τα πιο πολλά τέρματα, τα νεαρά αγόρια της Ελβετίας κέρδισαν με 3-2 τη Φερεντσβάρος και ελπίζουν για πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.Ο Μπολί στο 14′ έκανε το 0-1 για τους Ούγγρους, με τον Ελία στο 16ο λεπτό να ισοφαρίζει.Ο Σιέρο στο 40′ & ο Γκαρθία στο 65′ έδωσαν αέρα 2 τερμάτων στους γηπεδούχους, με τον Ιβοριανό Μπολί να σκοράρει ξανά (82′) για τους φιλοξενούμενους και να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ