Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μεγάλο παιχνίδι για το γυναικείο ποδόσφαιρο

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα (21/8, 17:00) στο Γήπεδο Μακεδονικού, την Βαλερέγκα με στόχο την πρόκριση στον Β’ Γύρο του Women’s Champions League.

 

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ, οι “ισόβιες πρωταθλήτριες” όπως τις αποκαλούν στην Ελλάδα καθώς έχουν σαρώσει τους εγχώριους τίτλους την τελευταία 20ετία, τα πήγαν περίφημα στον πρώτο αγώνα του ομίλου τους. Διέλυσαν τη μολδαβική Αγκαρίστα με το ευρύ 6-0 και έδειξαν τα δόντια τους στις αντιπάλους.

Στο δεύτερο παιχνίδι που γίνεται σήμερα στις 5:00 το απόγευμα στο γήπεδο Μακεδονικού στην Ευκαρπία για τον πρώτο γύρο του γυναικείου Champions League θα πρέπει να περάσουν το εμπόδιο μιας πιο ισχυρής ομάδας, της νταμπλούχου Νορβηγίας Βαλερέγκα η οποία πήρε και αυτή την πρόκριση ρίχνοντας 5άρα στην Μιτρόβιτσα από το Κόσοβο (5-0 τελικό σκορ).

Τα κορίτσια του Πέριτσα Κρστιτς θα πρέπει να είναι το ίδιο αποφασισμένες και συγκεντρωμένες στο στόχο αν δε θέλουν να έχουν προβλήματα. Το γυναικείο ποδόσφαιρο στη Νορβηγία είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένο και οι ομάδες από τη σκανδιναβική χώρα δε συγχωρούν λάθη των αντιπάλων.

Ο Δικέφαλος πραγματοποίησε αυτό το καλοκαίρι αρκετές μεταγραφές ξένων και καταξιωμένων παικτριών ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών θέλοντας όχι μόνο να κρατήσει τα κεκτημένα στην Ελλάδα αλλά και να δείξει ένα ακόμα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο στο Champions League σε σχέση με τις προηγούμενες συμμετοχές του.

Όσοι φίλοι του ΠΑΟΚ και του γυναικείου ποδοσφαίρου δεν μπορέσουν να βρεθούν το απόγευμα στο γήπεδο του Μακεδονικού θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Βαλερέγκα σε live streaming από το κανάλι του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο YouTube.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ