Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Από τον ΠΑΟΚ στον Απόλλωνα ο Τσαλμπούρης

Στον Απόλλωνα Πάτρας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Τσαλμπούρης όπως ανακοίνωσε ο Πατρινός σύλλογος.

 

Ο νεοφώτιστος στην Basket League Απόλλων Πάτρας προχώρησε σε μια σημαντική προσθήκη στη γραμμή των ψηλών του αφού απέκτησε τον Γιώργο Τσαλμπούρη που είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Ο 25χρονος πανύψηλος (2,17μ.) Βεροιώτης σέντερ που έχει επίσης περάσει από ΑΕΚ και Κολοσσό Ρόδου αλλά και από τις μικρές Εθνικές ομάδες, είχε μια αξιόλογη χρονιά πέρσι με τον Δικέφαλο αλλά η αστάθεια στην απόδοσή του ήταν ένας σημαντικός παράγοντας που συνέβαλε στο να μην είναι στις βασικές επιλογές του Άρη Λυκογιάννη. Έτσι αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί η συνεργασία μαζί του και ο Απόλλων Πάτρας που κινήθηκε άμεσα τον έκανε δικό του.

Η ανακοίνωση της Πατρινής ΚΑΕ αναφέρει:

Γιώργο καλώς ήλθες!”

Ο Γιώργος Τσαλμπούρης αποτελεί νέο μέλος στην οικογένεια του Απόλλωνα. Γιώργο καλώς ήλθες! Να έχεις υγεία και να είσαι σίγουρος ότι μαζί θα πετύχουμε πολλά. Καλή σεζόν και πάντα να προοδεύεις.

“ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ”

“Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω την καριέρα μου σε μία ομάδα με μεγάλη ιστορία» δήλωσε ο Γιώργος Τσαλμπούρης και πρόσθεσε: «Κάθε χρονιά είναι πρόκληση για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος του Απόλλωνα και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω να εκπληρωθούν οι στόχοι μας. Εύχομαι να έχουμε υγεία, γιατί εξακολουθούμε να ζούμε δύσκολες εποχές και να αφήσουμε πίσω την πανδημία για να μπορέσουμε να κάνουμε στο παρκέ αυτό που αγαπάμε”.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ
Αθλητικός Συντάκτης

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ