Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Γκολ και θέαμα στο Κλεάνθης Βικελίδης

Στο Κλεάνθης Βικέλίδης χθες ο Άρης υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννενα σε φιλική αναμέτρηση μία εβδομάδα πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα της Super League. Το παιχνίδι είχε πλούσιο θέαμα, πολλά γκολ αλλα και πολλές έντονες αψιμαχίες που συνδιάστηκαν με μία κόκκινη κάρτα για την ομάδα του Ηρακλή Μεταξά.

Το παιχνίδι μέχρι και το 35′ δεν είχε πολλές φάσεις, αλλά από εκεί και πέρα η ομάδα του Άκη Μάντζιου πάτησε το γκάζι και έδειξε τις δυνατότητές της μεσοεπιθετικά. Ο Καμαρά που πραγματοποίησε και το ανεπίσημο ντεμπούτο του άνοιξε το σκορ στο 38′ με εξαιρετικό σουτ στο παραθυράκι του Λοντίγκιν μην αφήνοντάς του περιθώριο να αντιδράσει. Ο Άρης μετά το 1-0 συνέχιζε να πιέζει και στο 44′ ο κεντρικός αμυντικός του Άρη Φαμπιάνο με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, τα Γιάννενα βγήκαν μπροστά και μετά από μία εξαιρετική ομαδική ενέργεια ο Σάλιακας μέσα από την περιοχή πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης κατάφερε να βρει δύο ακόμη γκολ με τον Γκαρσία να κάνει το 3-1 μετά από ασίστ του Καμαρά και τον Χουάν Ιτούρμπε να διαμορφώνει το τελικό 4-1 στο 61′. Ο ρυθμός του παιχνιδιού κάπου εκεί ” έπεσε “, οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν και αρκετές αλλαγές αλλάζοντας τα πλάνα τους, ενώ δεν έλειψαν και οι σκληρές μονομαχίες. Σε μία από αυτές, ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννενα Κάργας στο 66ο λεπτό σε ένα δυνατό μαρκάρισμα από πίσω πάνω στον Ιτούρμπε δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε από το παιχνίδι.

Ο Άρης έδειξε να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου αναμένεται να ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 28-29 Αυγούστου. Ο Άρης θα υποδεχτεί στο Κλεάνθης Βικελίδης τον ΌΦΗ, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννενα θα παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι Συνθέσεις των δύο ομάδων :

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις (75΄ Σιαμπάνης), Σούντγκρεν (80΄ Μαρμαρίδης), Λούμορ (73΄ Σάκιτς), Μπεναλουάν (72΄ Ματίγια), Φαμπιάνο (55΄ Ασλανίδης), Εντιαγέ (68΄ Τζέγκο), Σάσα, Μαντσίνι (80΄ Χατζηπιρπιρίδης), Μπερτόγλιο (53΄ Ιτούρμπε), Γκαρσία (75΄ Ντουάρτε), Καμαρά (68΄ Χαίροβιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας (90′ Οικονομόπουλος), Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Γκαρντάβσκι, Καραχάλιος (79′ Μιλιτσεάνου), Ντομίνγκεζ, Μορέιρα (54′ Τριάδης), Κόντε (69′ Παντελάκης), Περέα (79′ Σιόντης).

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ