Πέμπτη, 13 Ιουνίου, 2024

Κεφάλαιο Μιχάι

Ο Δικέφαλος του Βορρά, έχει στις τάξεις του πέρα από τον Γιάννη Μιχαηλίδη, τον Ενέα Μιχάι, ένα παιδί το οποίο πέρυσι είχε έναν σοβαρό τραυματισμό στις αρχές της σεζόν που τον άφησε πίσω, όμως φέτος δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ.

Ο 23χρονος στόπερ, έχει δουλέψει πάρα πολύ περιμένοντας και αυτός την ευκαιρία του. Έχει αυξήσει την μυϊκή του μάζα, δουλεύει καθημερινά τις αδυναμίες του δείχνοντας μεγάλη σοβαρότητα.

Ένα παιδί που από τον Παναιτωλικό είχε δείξει τα στοιχεία του και έκανε τον ΠΑΟΚ να βγάλει από τα ταμεία του 800 χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να τον ντύσει στα ” ασπρόμαυρα”. Ο Μιχάι θέτει σοβαρή υποψηφιότητα την φετινή σεζόν να είναι βασικός στο κέντρο της άμυνας, εάν είναι υγιής, μιας και τα στοιχεία του, δεν περνούν απαρατήρητα.

Κάθε μέρα που περνάει δείχνει και πιο έτοιμος. Μόλις του δοθεί η ευκαιρία, θα την αρπάξει από τα μαλλιά. Βαρέλα και Κρέσπο πλέον, δεν μπορούν να αντέξουν μία ολόκληρη σεζόν στα κόκκινα και με την επιστροφή του Ίνγκασον, ο Λουτσέσκου θα πρέπει να κατασταλάξει σε αυτόν που θα είναι ο παρτενέρ του.

Ο Μιχάι περιμένει υπομονετικά, έχει στοιχεία και τσαμπουκά για να παίξει βασικός, μένει μόνο να του δείξει εμπιστοσύνη ο προπονητής του. Θα το κάνει; Κοντός ψαλμός αλληλούια!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
Αθλητικός Δημοσιογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ