Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Για την Εθνική κανείς;

Η Εθνική μας δίνει μεγάλους “τελικούς” για το κυνήγι της 2ης θέσης.

Θα κάνει την υπέρβαση η Εθνική ή όχι;

Πως θα παίξουν οι παίκτες του Ολυμπιακού κι του ΠΑΟΚ ,που έχουν στα πόδια τους παιχνίδια Ευρώπης ;Πως θα παίξουν χωρίς να έχει ξεκινήσει το Ελληνικό Πρωτάθλημα;

Οι παίκτες της Εθνικής πρέπει να κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να είναι τουλάχιστον στα μπαράζ  .Όσο αναφορά ,τα παιχνίδια της Εθνικής ,επίσημα ξεκινούν με την Ελβετία (01/09 φιλικό).Μετά από 4 μέρες ,παίζει το μεγάλο “τελικό” με το Κόσοβο εκτός έδρας, και ,μετά από 2 μέρες , με την Σουηδία εντός έδρας.

Επειδή , όταν παίζει η Εθνική ,που είναι πολύ φυσικό για μια ομάδα να μην τα πηγαίνει τόσο καλά συνέχεια, γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο , ακούει τα πάντα (από Μπράβο για την προσπάθεια μέχρι Είστε Άχρηστοι). Πρέπει να αγαπάμε την Εθνική μας ,ότι και να κάνει ,και ότι και να γίνει. Στις μέρες μας , όλες οι ομάδες δεν τα πάνε πάντα καλά και ούτε πάντα άσχημα ,αλλά ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΓΆΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΊΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΉΤΤΕΣ .

Για αυτό ,να αφήσουμε πίσω τις αρνητικές κριτικές μας για την Εθνική μας ,και να είμαστε δίπλα της σε αυτήν την τεράστια προσπάθεια της.

Καλή Επιτυχία Εθνική μου!

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ